RESERVA ARA
skip to Main Content

El fet de convertir les vacances en una experiència única comporta elevar el viatge a un nivell més alt, a partir del qual el viatger busca un turisme diferent en què es torni protagonista.

Avui en dia, ja no n’hi ha prou amb el fet d’oferir allotjament, sinó que cal alguna cosa més, quelcom únic, per la qual cosa és necessari implicar el turista des que entra a l’hotel fins que hi surt, tot gaudint de les diferents activitats i visites a llocs d’interès que es troben a prop de l’hotel.

És important que l’hoste s’involucri en la vida local, que conegui noves sensacions i que recordi cada emoció viscuda dins de l’allotjament. No és el mateix el fet de visitar una destinació que el fet de parar-se a sentir i viure les seves olors i colors, alhora que comparteix experiències amb els seus habitants i amb altres viatgers. Cal integrar-se en la forma de viure i en la cultura pròpia de cada lloc, tot impregnant-se de la part intangible. Aquest record serà el que perduri un cop hagi passat el temps.

“Quan es viatja i es canvia de lloc, s’aconsegueix revitalitzar la ment” – Sèneca

Per fi arriben les vacances i, amb elles, tornen els desitjos de descobrir noves destinacions. El fet d’escapar-se a Lladurs, comarca del Solsonès, és una bona opció per a tots aquells que vulguin conèixer una mica més el nord d’Espanya, i necessitin desconnectar, relaxar-se i menjar amb garanties de qualitat pel que fa a matèries primeres; tot això acompanyat d’un bon servei. En resum: una escapada rural, en tots els sentits, en un entorn idíl·lic ple de natura. Se us acut algun pla millor?

Hi ha regals que enamoren. Un d’ells és el fet de gaudir d’una estada a Casa Albets. Aquí t’oferim experiències úniques plenes d’emocions positives i d’amor. En aquest sentit, moltes parelles ens trien per gaudir de la seva lluna de mel. A Casa Albets els nuvis trobaran la millor alternativa per estrenar el seu matrimoni.

Lladurs, poble on està situat el nostre hotel, és una bona destinació, tant per enamorar-se, com per gaudir de l’amor si ja el tens. Si és l’amor allò que t’ha fet venir a visitar-nos, nosaltres t’ajudem a descobrir experiències atractives allunyades dels circuits tradicionals. Et garantim que gaudireu, entre moltes altres sorpreses, d’una decoració especial amb un aroma suau, tot acompanyat de pètals de rosa, bombons fets pel nostre xef i d’un massatge en parella de 70 minuts. D’igual forma, podreu gaudir d’aquestes altres experiències:

  • Oleoturisme: Conegut com el turisme de l’olivar i per consegüent, de l’oli d’oliva. Aquest tipus d’experiència ja forma part de la nostra oferta hotelera. Tot això és possible gràcies a Olivvita, marca especialitzada en el benestar físic, emocional i mental, la qual està basada en l’ús d’olis vegetals i ecològics com a font per aconseguir tractaments d’alta qualitat. Podreu gaudir d’un tasts d’oli, de tractaments amb aigua d’ Isabella i oli Olivvita, capaços de recuperar l’equilibri natural de l’organisme.
  • Escapada romàntica: És important revitalitzar la vida en parella, per això es necessari treure temps per passar moments junts, la qual cosa es considera un aspecte essencial. Perquè el resultat es pugui considerar quelcom especial, la clau està en el fet d’anar planejant aquestes escapades al llarg de l’any, així es convertiran en un dels vostres moments inoblidables. Aquí gaudireu d’un entorn cuidat, ple de detalls que faran de la vostra estada una experiència única.
  • Descobriment de Casa Albets: Hi arribaràs i veuràs que és més que un allotjament rural emmarcat en un preciós paratge. A menys de 10 km ens trobem: l’Oficina de Turisme de Solsona, el Palau Llobera i la Catedral de Solsona. També hi trobaràs El Museu Diocesà i Regional de Solsona, el qual es troba al costat del Palau Episcopal, a menys de 10 quilòmetres. A més a més, es poden realitzar activitats a la natura, llogar alguna bicicleta o caminar per les rutes de senderisme més belles que té el Solsonès.
  • Romàntic i Casa Albets Flash: El concepte “flash” implica l’elecció de nits soltes, amb dinar i sopar a la masia, tot sent l’escapada romàntica rèplica de les modalitats anteriors, incloent tots els detalls, tant en la decoració com en l’estada en si.
  • Experiència gastronòmica: A casa Albets podràs sentir el sabor característic d’allò que és ecològic. T’oferim una experiència única per al paladar. Tanmateix, et donem l’oportunitat de gaudir d’un àpat per a dues persones amb deliciosos plats que venen de la mà del nostre gran xef: en Toni Rodríguez.

En definitiva, el nostre objectiu és el fet de crear un contacte més intens i autèntic amb tots aquells que ens visiten. Així mateix, oferim autenticitat, històries, vivències i, sobretot, EMOCIONS.

Back To Top
Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
¿Tienes alguna duda que podamos aclarar?