RESERVA ARA
skip to Main Content

Avui és el Dia de la Terra, un dia molt important que recorda a tota la societat la importància que té cuidar-la i preservar-la. I que perquè això sigui possible es necessita la col·laboració i implicació de tothom. La seva celebració va iniciar-se a EUA l’any 1970, dues dècades després, 200 milions de persones a 141 països van participar en el primer Dia de la Terra Internacional. Des d’aleshores fins avui, al llarg d’aquest dia es desenvolupen infinitat d’actes educatius i de sensibilització per ajudar a prendre consciència de les problemàtiques ambientals, com la contaminació de l’aigua, el sòl, l’aire, la destrucció dels ecosistemes, els centenars de milers de plantes i animals en perill d’extinció i l’esgotament dels recursos no renovables. 

Cuidem el planeta, avui Dia de la Terra i cada dia 

La Mare Terra ens demana que actuem. Els ecosistemes sustenten totes les formes de vida de la Terra. De la seva salut depèn directament la del nostre planeta i la de tots els éssers vius que hi habitem. El canvi climàtic, els canvis provocats per l’home en la naturalesa, així com els crims que pertorben la biodiversitat, com la desforestació, el canvi d’ús de terra, la producció agrícola i ramadera intensiva o el creixent comerç il·legal de vida silvestre estan ocasionant episodis que afecten a milions de persones. La calor extrema, els incendis forestals, les inundacions, els huracans… són alguns exemples de les conseqüències. Per això és tan important cuidar el planeta. Cada acció compta. 

Cada dia són més les persones que prenen consciència dels seus actes. Però… realment estem cuidant el planeta Terra? En l’Informe sobre la Bretxa d’Emissions, elaborat per l’ONU es veu clarament que a escala global encara hi ha molt a fer. Per això és tan important la celebració del Dia de la Terra i la seva intenció de crear una mentalitat global que permeti actuar activament per afrontar els problemes ecològics; sigui de forma personal o col·lectiva, de forma local, regional o nacional, partint de la base de què tots els éssers humans tenim quelcom a aportar. 

La importància de cuidar l’entorn què ens envolta

Des de l’inici del projecte, a Casa Albets ens hem esforçat perquè les nostres accions siguin sostenibles amb el nostre entorn. Per això, no sols fomentem el turisme responsable sinó que vetllem per conviure en harmonia amb el nostre entorn. Casa Albets uneix les idees de respecte pel medi ambient, preferència pel producte Km.0, economia local, sostenibilitat i autosuficiència, sense deixar de banda els màxims estàndards de qualitat i confort. 

Som un hotel ecològic en tots els sentits. Petit, de 9 habitacions i amb un restaurant que ofereix una cuina saludable elaborada amb productes 100% vegetals, procedents en gran part del nostre hort ecològic. La finca té quasi 200 hectàrees, 30 de les quals són camps de cultiu. La resta, corresponen a un immens i preciós bosc, en el qual regularment desenvolupem actuacions encaminades a augmentar la seva biodiversitat. 

 

Avui més que mai, Dia de la Terra, recordem que necessitem un canvi cap a una economia més sostenible que funcioni tant per a les persones, com per al planeta i tots els éssers vius que en formem part. 

Aerial:,Rugged,Mountain,Landscape,And,Llosa,Del,Cavall,Lake,With
Back To Top
Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
¿Tienes alguna duda que podamos aclarar?