RESERVA ARA
skip to Main Content
Carnaval Solsona 2020

El Carnestoltes de Solsona 2020 no és una celebració més. Es tracta de la festa més popular de la ciutat i una de les celebracions amb més personalitat, caràcter i tradició del país. Enguany arriba a la seva 50a edició després d’haver consolidat un conjunt d’actes propis del Carnestoltes solsonés basat en la mofa i l’exageració, en un context de burla i en clau d’humor.

Aquest Carnestoltes, que aquest any se celebra del 20 al 26 de febrer, s’ha convertit en un dels símbols identitaris de la ciutat, al mateix temps que ha aconseguit afermar una socialització en massa de la festa, tant de persones de Solsona com de visitants d’altres zones del país. La participació de tots ells, amb comparses locals i no locals, és motiu de reunió i de festa per a persones de diferents zones i generacions.

Una de les particularitats d’aquesta celebració és que és una festa organitzada pel poble a través de l’Associació de Festes del Carnestoltes de Solsona. Aquest fet garanteix la llibertat d’expressió i crítica. Per aquest motiu, és una festa viva, popular, de tots i per a tots.

Carnestoltes de Solsona 2020 a un hotel ecològic

Casa Albets és una masia del segle XI convertida avui en un hotel-restaurant de quatre estrelles. L’amplitud i la comoditat de les habitacions combinen perfectament amb el caràcter rústic que no només es visibilitza, sinó que també es respira i es viu.

Se situa en un entorn natural d’excepció. Els amants de la naturalesa, i fins i tot els que no ho són, descriuen com a idíl·lics els paisatges que es generen en aquesta zona del Solsonés. A poc més de 15 minuts del centre de Solsona, Casa Albets és el perfecte contrapunt de les activitats carnavalesques.

Els productes KM 0, la sostenibilitat, el respecte pel medi ambient, l’autosuficiència i l’aposta per impulsar l’economia local són només alguns dels aspectes que defineixen a aquest hotel ecològic. Des que es va iniciar el projecte de reforma fins al dia d’avui, l’ecologia és un dels pilars indiscutibles de Casa Albets.

També el veganisme. El respecte pels animals, el rebuig a tota mena d’explotació o la responsabilitat sobre recursos hídrics han ocasionat que Casa Albets també assumeixi l’ètica vegana com a pròpia.

Gaudeix del Carnestoltes de Solsona 2020 mentre gaudeixes dels plaers d’un hotel-restaurant d’excepció que et farà somiar despert. Preparats? Reserva en menys de 5 minuts!

Back To Top
Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
¿Tienes alguna duda que podamos aclarar?