RESERVA ARA
skip to Main Content

Si algun cop heu vingut a Casa Albets, bé sabreu com és d’important per a nosaltres el compromís que tenim amb la natura, l’ecologisme i la sostenibilitat. És per això que el restaurant de Casa Albets es nodreix dels productes que ens ofereix el nostre hort ecològic i també altres procedents de productors de la zona. Donem gran valor al territori i a través de la nostra cuina el volem donar a conèixer oferint una proposta saludable i 100% vegetal, respectuosa amb l’entorn i equilibrada amb la nostra ètica vegana. Per això ens va fer molta il·lusió convertir-nos el passat mes de desembre en un restaurant estrella verda Michelin.

L’estrella verda Michelin va néixer amb una doble intenció. D’una banda, premiar a aquells restaurants que innoven alhora que vetllen pel manteniment del medi ambient, respectant tots els cicles de la naturalesa. I de l’altra, donar visibilitat a restaurants com Casa Albets, que es preocupen per la natura i que amb cadascuna de les seves accions contribueixen a cercar l’equilibri entre l’activitat econòmica i aquesta. És a dir, que fomenten un turisme responsable i de qualitat. En paral·lel, Casa Albets també va ser guardonada amb Bib Gourmand. Menció que valora la relació qualitat – preu i s’atorga a aquells establiments que proposen ofertes gastronòmiques d’alta qualitat sense sobrepassar els 45€.

La nostra acurada proposta gastronòmica és el resultat d’un treball on tot l’equip hi contribueix. Tot i que al capdavant de la cuina es troba la xef Cristina Moncunill, qui prepara una carta basada en els productes de temporada i que, per això mateix va canviant i adaptant-se, en molts casos, al ritme productiu del nostre hort ecològic. Un hort que, cada cop anem fent una mica més gran i al que anem integrant nous arbres fruiters i també hortalisses. Per això no trobareu la carta a la nostra web. La proposta gastronòmica, també ve combinada amb tot un seguit de vins i cerveses veganes i ecològiques de proximitat. Alguns d’aquests productes es poden adquirir en la petita botiga que tenim habilitada a recepció. 

Ser un restaurant estrella verda Michelin és tota una responsabilitat. Nosaltres contents de formar part de tot el conjunt i com a primer restaurant vegà a Catalunya guardonat amb aquest distintiu, seguim dia a dia el nostre compromís i valors que ens han portat fins aquí i que ens fan ser únics. Amb una proposta gastronòmica oberta a tothom, tant per aquells que s’allotgen a l’hotel com per aquells que els agrada la cuina saludable i s’animen a visitar-nos, fent una petita escapada al Solsonès, la comarca de les mil masies. Per trobar-nos, precisament en una d’elles amb molts segles d’història. 

Ja ho saps! Tant si t’allotges al nostre hotel com si no, no dubtis en escollir la nostra oferta gastronòmica totalment sostenible! Mantenint el nostre compromís amb l’entorn, t’oferirem el millor servei envoltat d’un entorn únic al mig de la natura, amb un teló de fons verd, entremesclat amb el suau cant dels ocells. Deixa’t sorprendre per la nostra proposta i visita el nostre restaurant estrella verda Michelin

RESERVAR RESTAURANT                  RESERVAR ESTADA

Casa Albets Restaurant Estrella Verda
Back To Top
Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
¿Tienes alguna duda que podamos aclarar?