RESERVA ARA
skip to Main Content
Boda Vegana

Vols celebrar la teva boda de forma especial, original i socialment responsable? Tria fer una boda vegana! En els últims anys hi ha hagut una tendència cap a allò natural i senzill, posant èmfasi en la qualitat i els petits detalls. Per aquest motiu  a Casa Albets sabem com fer d’aquest dia especial una celebració totalment vegana. A continuació us expliquem en què consisteix! 

El primer que pensem quan sentim parlar d’una boda vegana és en el banquet, però fa temps que el concepte vegà ha superat les barreres alimentàries, anant molt més enllà. Fer la teva boda vegana significa cuidar el lloc, l’entorn, la decoració, el menú i tots els detalls, per tal de ser sostenibles i conscients, ajudant així a preservar el nostre entorn.

Boda vegana en un entorn ecològic

Casa Albets és un hotel ecològic en tots els sentits. Des del principi, el disseny d’aquest projecte ha cuidat cada detall perquè tot tingui coherència, basant-nos en principis com el respecte al medi ambient, preferència pels productes de km 0, economia local, sostenibilitat i autosuficiència. 

Tots aquests elements els tenim en compte en el nostre dia a dia, per oferir un bon servei als nostres clients i aconseguir el màxim confort i qualitat, però també els apliquem en esdeveniments més grans com pot ser la celebració d’una boda vegana. Encara que pugui semblar difícil aconseguir aplicar tots aquests criteris, en realitat és molt fàcil amb esforç i dedicació. 

A la nostra masia-hotel es trobarà una reforma dissenyada respectant l’estat original de la casa, creant un entorn elegant i molt agradable, que combina perfectament antic i modern. Tots els mobles de Casa Albets han estat confeccionats amb fusta de roure – provinent de la finca mateixa – elaborats expressament. D’altra banda, els matalassos, els tèxtils i els coixins han estat fets utilitzant els millors materials, confeccionats a mà amb tota la cura. Tots aquests detalls són importants per preparar una autèntica boda vegana que respecti i tingui en compte tots els elements de l’espai on se celebrarà.

 

Cuina per una boda vegana 

D’ençà que es va fundar, Casa Albets ha tingut molt en compte l’ús dels productes i la seva procedència, utilitzant ingredients de gran qualitat, ecològics i de proximitat. Intentem, en la mesura del possible, proporcionar aliments que es cultiven a la nostra finca, cosa que és molt important si es vol celebrar una boda vegana al cent per cent. 

El nostre Restaurant compta amb la categoria que li atorga una estrella verda Michelin!

Una situació perfecta

La finca de la Casa Albets comprèn gairebé 200 hectàrees que formen un immens i preciós bosc on celebrar la teva boda vegana. En els pròxims anys es preveu fer la plantació d’un prat de flors, plantes aromàtiques i arbres fruiters que ajudin als insectes pol·linitzadors i que serveixin de refugi per altres animals que s’alimenten de les fruites. Aquest meravellós jardí, i l’entorn verd i natural que envolta el nostre hotel és el paratge perfecte per celebrar una boda vegana ideal.

A Casa Albets som vegans des de fa anys, per això vivim el nostre dia a dia seguint una ètica ecològica, amb responsabilitat pels recursos naturals i cura pels animals i les altres espècies. Per aquest motiu, si voleu celebrar la vostra boda vegana, us recomanem que trieu Casa Albets, on trobareu una cuina saludable i majoritàriament ecològica, i un tracte proper, sostenible i molt agradable. Contacta amb nosaltres per saber-ne més!

Contacta’ns

  • Hidden
Back To Top
Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
¿Tienes alguna duda que podamos aclarar?