RESERVA ARA
skip to Main Content

Casa Albets t’ofereix la possibilitat de celebrar un dels dies més importants de la teva vida al nostre hotel-restaurant ecològic i rural, respectant al medi ambient i als animals. Gaudeix de la comoditat de les nostres habitacions, dels intensos sabors de la nostra cuina vegana i de la possibilitat de celebrar la teva unió en un entorn íntim, en contacte amb la naturalesa i amb un equip amb gran atenció a tots detalls.

A casa Albets t’oferim tots els serveis que necessites perquè les teves noces siguin com sempre les has somiat. Cerimònia amb les muntanyes de fons, aperitiu de benvinguda per a tots els assistents, banquet a l’interior amb la cuina del nostre xef Toni Rodríguez amb plats ecològics i vegans, barra lliure de begudes de producció ecològica (alcohòliques i no alcohòliques) i totes les habitacions de Casa Albets disponibles per als hostes. Habitacions de màxima qualitat amb el mínim impacte ambiental possible.

Contacta amb nosaltres i t’informarem de totes les possibilitats que t’oferim per convertir les teves noces en aquest dia especial que sempre has somiat.

Informat!

Back To Top
Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
¿Tienes alguna duda que podamos aclarar?