RESERVA ARA
skip to Main Content

Cuidar el planeta és una opció a l’abast de tothom que es pot dur a terme fent petits canvis i decisions al nostre dia a dia, triant les opcions més saludables i sostenibles a l’hora de comprar i fer eleccions. També es pot aplicar a aquelles decisions més importants, com fer celebracions i esdeveniments a un hotel vegà, però sabem què implica realment? A Casa Albets us animem a formar part del canvi i us expliquem com fer-ho! 

Cada cop són més persones les que prenen consciència de la importància de preservar i cuidar el planeta, per això la tendència general és consumir de manera més responsable. A Casa Albets formem part d’aquesta revolució vegana, sostenible i pet-friendly que s’esforça per fer de la Terra un món millor, per això volem acollir a totes aquelles persones implicades en aquesta causa i oferim tota mena de celebracions i esdeveniments en un hotel vegà al centre de Catalunya. 

Si bé és cert que ser vegan-friendly va molt més enllà de no oferir o menjar productes d’origen animal, al nostre hotel i restaurant volem oferir una experiència total, per això cuidem fins al més mínim detall per a garantir l’existència d’un planeta més lliure, sostenible i ecològic. I això comença per l’entorn. Com dèiem, Casa Albets és una antiga masia del segle XI restaurada i reconvertida en un hotel i restaurant 100% vegà, ideals per venir a gaudir de celebracions i esdeveniments en un hotel vegà al mig de la natura. Ubicada a Lladurs, es troba molt a prop del centre geogràfic de Catalunya, situat molt a prop del Santuari de Pinós, al sud del Solsonès, una zona també coneguda com “el cor de Catalunya” per ser el seu centre neuràlgic. 

Al bell mig de la natura, Casa Albets compta amb tots els serveis i facilitats per fer celebracions i esdeveniments en un hotel vegà, planejar unes vacances o fer una petita escapada. Els increïbles paisatges que envolten el nostre allotjament no són l’únic atractiu que troben els nostres visitants, sinó que la nostra ètica i valors també són un component important. A Casa Albets cuidem tots els detalls perquè tothom pugui gaudir d’una experiència vegana de gran qualitat en un entorn únic, des del disseny dels mobles que conformen la nostra decoració, fins als teixits utilitzats a les habitacions

Evidentment, el menjar és un element clau en les celebracions i esdeveniments en un hotel vegà, per això a Casa Albets comptem amb un restaurant premiat amb Estrella Verda Michelin i treballem amb ingredients de proximitat i sostenibles. Treballem per oferir productes de la màxima qualitat, a ser possible ecològics per elaborar els nostres deliciosos plats. Però portar un estil de vida vegà no es limita a l’alimentació, per això també recolzem una economia verda sostenible i treballem amb productors i artesans propers, afavorint un comerç just i sostenible. 

Allotjar-se a Casa Albets per fer celebracions i esdeveniments en un hotel vegà és una gran opció amb la qual no només gaudireu d’una bonica casa al mig de la natura amb totes les comoditats, sinó que també estareu donant suport a aquesta manera de viure en consonància amb la natura i el planeta. El nostre hotel és familiar, i ha passat de generació en generació, per això oferim un tracte familiar i personalitzat als nostres visitants, que poden gaudir de tota la calma i el benestar ajudant el planeta. 

Si vols saber més sobre nosaltres o fer la teva reserva contacta amb nosaltres i comença a formar part de la revolució vegana!

11 Febrero Blog Casaalbets
Back To Top
Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
¿Tienes alguna duda que podamos aclarar?