RESERVA ARA
skip to Main Content

Des de l’inici, Casa albets ha tingut en compte el confort i la sostenibilitat, valors imprescindibles, fet que ha portat a cuidar fin l’últim detall per mantenir els estàndars propis d’un bon servei de qualitat. Això fa d’aquest hotel un establiment coherent, que respecta el madi ambient i treballa en tots els sentits amb la mateixa disposició.

La reforma de la masia assoleix a la perfecció tots aquests requisits ecològics propis de l’hotel, i alhora manté les seves característiques tradicionals, que formen part de l’essència de la finca. Casa Alets té com a fonaments el diseny i la gestió d’uns principis medioambientals, socials i econòmics, de manera que els seus objectius es regeixen pel
respecte a l’entorn i la seva filosofia es troba en el marc de l’ètica permanent i el desenvolupament humà, que busca millorar, en conseqüència, la qualitat de vida de tots els seus hostes.

Avui en dia, oferir allotjaments que respectin de manera integral l’entorn i que estiguin especialment dissenyats pel confort i el benestar, aporta un clar valor afegit, fet que els fa assolir i superar amb escreix les expectatives de, no només el client vegà, sinó també la resta de clients a qui podria interessar. Des del principi, aquest hotel s’ha regit per la seva bona filosofia ecològica i pel seu interès en transformar l’estada de l’hoste en una experiència saludable i plena de confort.

Detalls que marquen la sostenibilitat a Casa Albets Un dels punts més importants que cal destacar pel que fa a la sostenibilitat d’aquest hotel és la situació geogràfica: la seva ubicació convida a cuidar tot el nostre entorn i a ser
conscients de la preservació del medi ambient. La biodiversitat de l’entorn forma part d’un preciós bosc, del qual 30 hectàrees estan dedicades al cultiu. Entre els projectes de futur de l’hotel hi ha accions com plantar herbes aromàtiques o fer boscos d’arbres fruiters, l’acondicionament d’una antiga bassa o la creació de nius per a diverses espècies d’aus autòctones, amb la finalitat d’incrementar el benestar de tot l’ecosistema.

L’hotel compta amb una font d’energia ecològica: una gran caldera de biomassa que s’encarerga d’escalfar l’aigua i totes les estançes de la finca. D’altra banda, la gestió de les aigües resituals també assoleix els requisits de sostenibilitat, ja que se separen les aigües brutes seguint els criteris de líquids i sòlids i es tracten amb un sistema totalment natural, utilitzant microorganismes específics, dins la mateixa finca. En el futur, Casa Albets té previst instal·lar plaques solars que ampliaran la sostenibilitat de l’hotel.

D’altra banda, cal tenir en compte que el mobiliari està fet, majoritàriament, a mà amb molta dedicació i elaborat amb fusta de roure de la mateixa finca. En relació a la part tèxtil de cada una de les habitacions, podem dir que totes estan fetes de manera artesanal i amb materials 100% naturals, ecològics i vegans. Cada coixí està fabricat amb fibres
naturals i especials, farcits d’herbes aromàtiques que faciliten el descans i ofereixen gran comoditat.

La sostenibilitat a la cuina és també un dels pilars de l’establiment, ja que s’utilitzen productes locals, de gran qualitat i ecològics. El cultiu de llegums i cereals, juntament amb pla plantació d’arbres fruiters, serà un fet d’aquí uns anys, de manera que s’aprofitaran tots els camps de cultiu de Casa Albets y els hostes podran veure de primera mà d’on venen els productes que s’utilitzen a cuina i com s’aconsegueix arribar als plats tan exquisits que s’hi ofereixen.

Com a valor corporatiu, el confort i la sostenibilitat són dos punts forts a l’hora de diferenciar-se dels principals competidors de la zona, i són calors que Casa Albets ja treballa de forma parel·lela amb la resta de mesures de qualitat imprescindibles per a un hotel d’aquesta categoria. A més a més, amb aquest valors “verds”, aconseguirem fer arribar a més persones la concienciació sobre el medi ambient i hi haurà un nivell més alt de satisfacció per part del client. Per tal que els valors sotenibles funcionin, cal que estiguin combinats conjuntament amb aspectes socials y la col·laboració amb accions d’aquesta mena.

Inici 11
Back To Top
Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
¿Tienes alguna duda que podamos aclarar?