RESERVA ARA
skip to Main Content

Busques un hotel rural on descansar i relaxar-te uns dies? Casa Albets és el lloc ideal, aquí trobaràs el teu moment de pau i desconnexió, entre prats verds i flors de colors. El cant dels ocells serà dels pocs sorolls que escoltis, aquí s’hi respira calma. L’edifici, una antiga masia rehabilitada, afavoreix la sensació de serenor sense perdre en cap moment els més alts estàndards de qualitat i confort. Aquests trets fan de Casa Albets un lloc increïble i la millor opció per tornar a gaudir fora de casa.

L’entorn natural ofereix l’oportunitat de cambiar d’aires, de retrobar-se amb un mateix i amb un lloc totalment diferent al que és habitual. Un espai allunyat de la vida sense pauses que confereix el ritme de les grans ciutats. La seva aposta per la integració del visitant amb l’entorn, el contacte amb la natura, les activitats wellness o la degustació d’una gastronomia saludable on preval el producte de proximitat i de temporada, són també elements que situen a Casa Albets com un lloc de referència per al turisme slow.

L’ecologia és un dels seus trets distintius, començant pel propi edifici. La seva rehabilitació, dirigida per Feu’Godoy, va seguir  els criteris més respectuosos possibles amb l’estat original de la casa. Des del punt de vista bioclimàtic, pel fet de ser una masia tradicional, presentava unes característiques molt interessants que van estar ben aprofitades: edifici molt obert al sud amb grans finestrals i, tancat al nord, amb petites finestres. Una distribució que protegeix del fred de l’hivern i de la calor a l’estiu i que, per tant, ajuda a trobar l’equilibri de temperatura. 

A més a més, les fonts d’energia son 100% renovables. L’electricitat procedeix de fonts renovables i tant la calefacció com l’aigua calenta, s’escalfa en una caldera de biomassa que consumeix astella procedent dels boscos locals. La seva extracció contribueix a la lluita contra els incendis forestals. Pel que fa a la gestió de les aigües residuals, Casa Albets disposa d’un sistema que separa la part sòlida de la líquida. Mentre els líquids, mitjançant la gravetat, són enviats a una depuradora natural, els sòlids es transporten a una planta de tractament. D’altra banda, tots els residus que es produeixen són reciclats, especialment la matèria orgànica, que es converteix en compost.

La situació de l’hotel és ideal per als amants del turisme actiu, doncs des del mateix hotel pots iniciar diferents rutes amb bicicleta, fer senderisme, marxa nòrdica, … i una mica més lluny, però tampoc tant, es troba la Vall de Lord, amb una interessant proposta d’activitats a la natura per practicar durant totes les èpoques de l’any. I si vols combinar l’experiència amb una mica de cultura, a la comarca, hi trobaràs autèntiques joies del romànic, el gòtic i el barroc. Així com tot un seguit d’antigues tradicions que es mantenen vives gràcies a la seva gent. Descobreix-les aquí.

No t’ho pensis més. Després dels últims mesos, et mereixes una experiència d’aquest tipus. Reserva la teva escapada rural en menys de 5 minuts.

 

Pasted Image 0
Back To Top
Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
¿Tienes alguna duda que podamos aclarar?