RESERVA ARA
skip to Main Content

Del 28 de febrer al 6 de març, vine a Casa Albets per descobrir el Carnaval de Solsona, una de les festes més concorregudes de Catalunya. En el nostre hotel ecològic i vegà podràs gaudir de la millor comoditat i la tranquil·litat mentre t’endinses en aquesta festa tradicional recuperada l’any 1971 i declarada el 1978 com a Festa d’Interès Turístic Nacional el 1978.

Amb el pas del temps s’ha convertit en una de les festivitats més singulars del territori català. A diferència del Carnaval tradicional, a Solsona les populars disfresses han estat substituïdes per bates de tots colors en les comparses i pels “gegants bojos”, elements que s’uneixen a la popular sàtira del sermó com els més característics aquestes dates.

Sens dubte, però, el moment àlgid és la penjada del ruc del campanar, una tradició que fa que cada dissabte de Carnaval es pengi un ruc fet de paper cartró del campanar mentre s’entona el clàssic “A Solsona bona gent…”

Des de la nostra masia, datada del segle XI, estaràs a menys d’un quart d’hora del centre de Solsona, cosa que et permetrà gaudir de la calma i confort que oferim combinat amb la festa que trobaràs a la localitat.

¡No t’ho pensis més i reserva per viure el Carnaval de Solsona a Casa Albets!

Carnaval
Back To Top
Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
¿Tienes alguna duda que podamos aclarar?