RESERVA ARA
skip to Main Content

És als anys seixanta i setanta del segle passat que el turisme va començar a generalitzar-se com a fenomen de masses, transformant-se així en un ferotge consumidor d’espai i recursos naturals. A partir de la dècada dels vuitanta fins a l’actualitat, s’ha començat a assumir una nova visió de les relacions entre el turisme i el medi ambient.

Avui en dia, existeixen moltes disciplines que es desenvolupen al mig de la natura, fet que implica un factor d’importància en la vida de qualsevol persona, ja que els avantatges que aporta la pràctica de qualsevol activitat a l’aire lliure són molt gratificants: milloren les relacions personals, enriqueixen la qualitat de vida mitjançant l’adquisició d’hàbits saludables, ocupen el nostre temps lliure i creen una filosofia basada en el respecte i la cura de la naturalesa.

Com ja sabeu, el nostre hotel està situat al municipi de Lladurs, a la comarca del Solsonès. La noció de sostenibilitat d’aquesta zona gira entorn d’una sèrie de recursos naturals: la Ribera Salada, el Mirador de Serraseca, o el Pou de Glaç, entre molts altres. És un paratge on es combinen els camps de cultiu amb grans extensions de bosc, i els paisatges d’alta muntanya generen un bell i gran contrast, paisatges tots que poden gaudir-se en qualsevol època de l’any, i ens conviden a realitzar activitats de tot tipus: terrestres, aquàtiques i de neu.

Aquesta regió de la nostra geografia es troba molt allunyada del turisme massiu, però ja compta amb moltes masies que formen part del conjunt històric, territorial i turístic. Casa Albets és una d’elles, i una de les ofertes d’allotjament més boniques. Amb nosaltres podrà descobrir les vertaderes meravelles arquitectòniques de la zona i conèixer cada racó amagat d’aquest preciós indret, actualment oferim als nostres hostes una visita guiada pel nostre hotel i entorn.

I molts de vosaltres deveu estar preguntant-vos: quines activitats podem fer durant la nostra estada a Casa Albets? A més a més de descobrir la zona i gaudir de diferents atractius turístics, oferim diverses activitats dinàmiques amb la finalitat de reforçar el potencial del patrimoni natural i cultural de la comarca. Dins d’aquesta oferta d’esbarjo diferenciem entre activitats de wellness, que ens ajuden a connectar amb la part més profunda de nosaltres mateixos i a ser conscients dels recursos que tenim al nostre voltant:

  • Yoga i Pilates: són molt més que una classe de relaxació o una simple sèrie d’exercicis, l’objectiu és escoltar el nostre cos amb respecte i sensibilitat. En tots els casos, la pràctica de yoga o de pilates ens aporta beneficis immediats que garanteixen el nostre benestar físic i mental.
  • Ying-Yang, connexió en parella: aquesta activitat representa bé una filosofia, com expressa bé la figura del Ying-Yang; és l’equilibri entre el descans i el moviment juntament amb la simplificació de la naturalesa i dels fenòmens de l’univers. Es fa en parella, ja que, essent nosaltres el símbol de l’harmonia, som el resultat de la interacció de dues energies oposades que es necessiten i es complementen.

Aquestes activitats es realitzen enmig de la natura, en companyia de la melodia dels ocells i la frescor dels arbres. A més a més, els nostres hostes tenen altres opcions, com el lloguer de bicicletes per passejar per la comarca o realitzar tasts de vi i oli. Aquest tast es suplementen amb el gust dels productes ecològics de proximitat, característics de la nostra cuina.

Hi ha rutes de senderisme des de l’Hotel Casa Albets a tota la regió? Aquesta zona ens ofereix un paisatge prepirenaic, amb grans boscos, rius, penya-segats… i amb muntanyes com el Port del Comte al nord i el cim de Pere dels Quatre Batlles, on es poden realitzar rutes de senderisme de diferents nivells de dificultat mitjançant l’aplicació Wikiloc. El trail running, per exemple, és una de les modalitats esportives amb més acceptació, on s’aprofita cada racó per córrer i desafiar la muntanya.

Coneixeu el moviment “Slow Life”? És un corrent social i cultural que té com a objectiu desaccelerar el ritme de vida actual que portem i promulgar el gaudi de la vida al màxim. A Casa Albets podem gaudir d’aquesta filosofia i d’un ampli ventall d’activitats naturals, t’hi esperem!

 MG 9507
Back To Top
Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
¿Tienes alguna duda que podamos aclarar?