RESERVA ARA
skip to Main Content

La masia de Casa Albets, ubicada al municipi de Lladurs, al Solsonès, és un tresor patrimonial que data del segle XI i que ha anat passant de generació en generació durant segles. La història d’aquesta família es manté viva en aquest edifici meravellós, ara convertit en un hotel que acull als nostres hostes oferint la màxima comoditat i qualitat. 

Sabíeu que el nostre hotel és ecològic en tots els sentits? Efectivament, des de les nostres instal·lacions, productes i serveis, fins a decoració de la nostra antiga masia, són de proximitat. Els mobles de la Casa Albets tenen història, ja que van estar elaborats artesanalment utilitzant la fusta de la mateixa finca en renovar-la, aprofitant els recursos amb els quals comptàvem i dotant-los d’una nova vida. L’encàrrec es va fer a un fuster local, de Freixinet de Riner, qui va tallar-los amb cura i va adaptar-los a la casa, fan de la Casa Albets un lloc molt especial. 

Seguint amb la tradició familiar, a Casa Albets apostem per un turisme responsable i defensem els valors familiars que van seguir els nostres avantpassats. L’experiència ens ha demostrat que viure de forma ecològica i vegana ens fa créixer com a persones i ens ajuda a relacionar-nos amb el nostre entorn de forma natural, sent aquest un dels millors motius perquè triar Casa Albets com a allotjament perfecte al Solsonès. Els valors de respecte per la natura i amor pels animals ens han acompanyat des de sempre, cosa que es transmet a través de la nostra forma de fer però també mitjançant les nostres instal·lacions. 

A Casa Albets comptem amb 9 habitacions àmplies i còmodes, que conserven el caràcter rústic de la casa. En elles s’incorpora la tecnologia de forma intel·ligent, per tal d’aconseguir l’estalvi energètic i el mínim impacte ambiental, facilitant als nostres visitants gaudir de la màxima comoditat. A les nostres estances trobareu que tots els elements han estat triats amb gran detall, com els matalassos confeccionats a mà amb materials procedents de l’agricultura ecològica (làtex, cotó, fibra de coco i fibres esponjades de cotó reciclat), robes de llit de cotó de cultiu ecològic dissenyades a Catalunya, i coixins confeccionats a mà per un artesà a la comarca del Berguedà, que treballa amb cura recuperant tècniques i materials ancestrals. 

Els nostres mobles de fusta, com hem dit, van ser construïts artesanalment amb fusta de roure procedent de la mateixa finca, tallada l’any 2015. En algunes de les habitacions també es conserven els paviments originals restaurats, a més d’armaris encastats originals, pintures als sostres i a les escales, i grans finestrals. La majoria de mobles de l’hotel han estat elaborats a mà, un per un, adaptant-se al lloc on estaven destinats i dissenyats amb la idea que el material n’esdevingui protagonista. 

La bellesa decorativa del nostre hotel conviu en harmonia amb el paisatge natural que ens envolta, convertint la Casa Albets en un oasi de pau i tranquil·litat. Des de sempre hem seguit amb coherència i respecte als valors de sostenibilitat i amor per la natura i els animals, per això som un hotel-restaurant vegà i pet friendly. Vine a descobrir-nos i gaudeix d’una estada ideal al Solsonès!

25 Agosto
Back To Top
Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
¿Tienes alguna duda que podamos aclarar?