RESERVA ARA
skip to Main Content
Escapada Romantica Hotel Encant

Amb el 2020 en ple funcionament i un cop hem deixat enrere el Nadal, és l’hora d’observar el calendari detingudament per localitzar les dates assenyalades. La primera en venir: el dia de Sant Valentí. Una escapada romàntica a un hotel amb encant és un dels plans que mai falla.

Sense dubte, es tracta d’un dels dies més especials de l’any per fer quelcom realment especial en parella. A més a més, quan s’acosta aquest dia, es presenta davant nosaltres la possibilitat de trencar la rutina, desconnectar de les obligacions i recarregar les piles.

En aquest sentit, què millor que una petita escapada romàntica en un lloc amb encant en la qual no falti un allotjament de nivell, un entorn d’excepció, sopars d’altura o esmozars complets.

Casa Albets, un hotel-restaurant situat en el Solsonès, és un espai d’una bellesa gairebé indescriptible: s’alça entre paisatges espectaculars, compta amb una oferta completa de serveis i amb una oferta gastronòmica basada en l’alimentació orgànica i vegana.

A més, aquest complex hoteler, que és una antiga masia del segle XI, ofereix amb motiu de Sant Valentí l’oportunitat de viure una experiència única en una estada mínima de dues nits.

Escapada romàntica a un hotel amb encant: escapada a Casa Albets

El 14 de febrer és el pretext perfecte per deixar-se embadalir per llocs i activitats singulars; i com no, també per sorprendre. A continuació, et detallem dos paquets perfectes per viure a Casa Albets uns dies irrepetibles:

Paquet sensacions d’amor

Regala una experiència que compta fins amb el més mínim detall romàntic: cava, bombons, decoració, veles, pètals de rosa… A una habitació doble, amb dos sopars, dos esmorzars i un massatge Olivvitalove en parella inclosos. És un paquet que definitivament enamora.

Paquet escapada romàntica

Aquest segon paquet és similar a l’anterior. Igualment, l’allotjament és a una habitació doble i la millor de les benvingudes estarà garantida amb una ampolla de cava, uns bombons cortesia del xef, una decoració especial entre pètals de rosa i espelmes que desprenen suaus aromes. També podràs gaudir de dos sopars i dos esmozars que seran tota una experiència gastronòmica.

Per a reservar online algun dels paquets romàntics de Casa Albets, pots fer-ho online directament o contactar per telèfon (+34) 973 05 90 24 o a través d’info@casaalbets.cat. T’esperem!

Back To Top
Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
¿Tienes alguna duda que podamos aclarar?