RESERVA ARA
skip to Main Content
Escapada Wellness Cat

Possiblement no existeix millor pla que una escapada wellness: per relaxar-se, per desconnectar, per connectar amb allò que és totalment revitalitzador. No ens podem culpar de no tenir el temps suficient per dedicar-nos a nosaltres mateixos, però sí que hem de ser capaços de donar-nos de tant en tant als nostres cossos i ments un petit capritx.

La llista de beneficis d’aquest tipus d’experiències és presumiblement llarga: des de físics fins a psicològics. Casa Albets, hotel-restaurant de quatre estrelles que es troba al Solsonès, ofereix als seus visitants l’oportunitat de realitzar tot tipus d’activitats a la naturalesa, com a rutes en bicicleta, senderisme o visites guiades.

Per descomptat, les activitats wellness són un extra que els visitants agraeixen profundament. La seva ubicació és més que excel·lent: és idíl·lica. A la naturalesa i molt lluny del tràfec de les grans ciutats. És el perfecte punt de partida d’un centenar de plans immillorables i convida a conèixer racons de la Catalunya més desconeguda, al mateix temps que el seu entorn i les seves instal·lacions et conviden a retrobar-te amb tu mateix.

La cuina del restaurant de Casa Albets també promet autèntiques experiències gastronòmiques. Es caracteritza per una cuina saludable, elaborada principalment amb ingredients procedents de l’agricultura ecològica. La proposta culinària combina tradició i innovació per conquistar els paladars més exigents.

Escapada wellness a Casa Albets

Casa Albets ofereix als seus visitants l’oportunitat de completar la seva estada amb diferents activitats wellness que permeten elevar l’experiència en aquest hotel amb encant fins al més alt. Dona un cop d’ull als dos tipus de sessions que et proposem i que combinen ioga i pilates:

  • ACTIVA’T. Sessió d’una hora de durada per despertar al cos i començar el dia amb energia. Disponible a les 8.30 h.

  • RELAXA’T. Sessió d’una hora de durada per acuidar el cos i relaxar-se afavorint així el millor descans. Disponible a les 19.30 h.

Recorda que és necessari reservar amb una antelació mínima de tres dies per garantir la disponibilitat del servei. Així doncs, quan reservis la teva habitació, sol·licita per telèfon (+34) 973 05 90 24 o a través d’info@casaalbets.cat la teva sessió wellness. T’esperem!

Back To Top
Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
¿Tienes alguna duda que podamos aclarar?