RESERVA ARA
skip to Main Content

Imagina que escapes de l’enrenou bulliciós de la ciutat i que deixes enrere l’estrès del teu dia a dia, el qual està carregat de responsabilitats i d’obligacions. Imagina que arribes a una masia en plena natura i omples els pulmons d’aire pur i les teves oïdes de pau i silenci. Imagina, a més, que et deixes cuidar en un entorn idíl·lic i que t’abandones a un massatge terapèutic que et fa sentir com en una bombolla mentre et renova el cos i la ment.

 

Està comprovat científicament que el contacte físic té beneficis molt positius en la salut de les persones. Una simple abraçada té el poder per fer que augmenti la producció d’oxitocina, l’hormona relacionada amb l’amor. I també aconsegueix que augmenti la serotonina, una substància imprescindible per a l’equilibri emocional, i que, a més, regula el ritme cardíac i la pressió sanguínia. D’altra banda, redueix el nivell de cortisol, l’hormona de l’estrès. És per això que una abraçada, feta des del cor, i en el moment adequat, pot resultar molt sanadora.

 

Els altres animals també coneixen la importància del tacte i la majoria de les espècies de caràcter gregari dediquen una bona estona al dia a allò que es coneix com “empolainament social“. Si vius amb gats o gossos, sabràs com d’important i d’ineludible és per a ells aquest moment reservat a les amoretes, les carícies i els jocs pell amb pell. Segur que, després, es queden feliços i plàcidament adormits, oi que sí?

 

Ara imagina que apliquem tots aquests beneficis de forma experta, a consciència i des d’un punt de vista terapèutic. Un massatge, a més de proporcionar una gran sensació de benestar, proporciona efectes positius que incideixen directament en la salut. Per exemple, alleuja l’estrès, relaxa la musculatura, regula la pressió sanguínia i ajuda a eliminar toxines. Així mateix, redueix la inflamació i el dolor, estimula l’aparell digestiu, enforteix el sistema immunològic i millora l’aspecte de la pell. Així que, com veus, tot l’organisme se sent beneficiat per un bon massatge. Això sí, és important posar-nos a les mans de persones especialitzades que coneguin les diferents tècniques.

A Casa Albets, oferim quatre tipus de massatges a triar, segons quines siguin les necessitats de la persona que ens visita.

Massatge terapèutic:

Segons el tipus de maniobra que es realitzi, aquest pot ser relaxant o circulatori. El massatge relaxant, com el seu propi nom indica, té la finalitat de relaxar el cos i la ment al màxim nivell. Els moviments que s’apliquen són suaus, delicats i harmònics. Les zones adolorides es treballen sense brusquedat i es dona prioritat a les sensacions de la pell. En canvi, el massatge circulatori és més estimulant. Es tracta d’activar la circulació sanguínia i limfàtica per afavorir l’activitat cel·lular. Quan es mobilitzen els líquids de l’organisme, els nutrients arribaran millor a les cèl·lules i les toxines s’eliminaran més ràpidament.

DLM (Drenatge Limfàtic Manual):

Aquesta tècnica de massatge s’aplica per ajudar l’organisme a evacuar les deixalles metabòliques a través de les vies limfàtiques. Es tracta de manipular el sistema limfàtic per estimular l’expulsió de líquids orgànics retinguts, la qual cosa contribuirà perquè hi hagi una millora al sistema immunològic.

Massatge esportiu:

Encara que se li digui “massatge esportiu”, no és exclusiu per als esportistes. La seva funció és eliminar les contractures i relaxar els músculs, de tal forma que és ideal per a persones que tenen rigidesa en alguna part del seu cos, mal d’esquena, o mal de coll, etc. Donat que, la majoria de nosaltres treballem moltes hores diàries en una mateixa postura, és molt probable que tinguem problemes en algun grup muscular.

Teràpia manual per tal de tornar l’harmonia a les articulacions.

També és freqüent que, per culpa de les males postures i de la falta d’activitat física, les articulacions es vagin ressentint i perdent el seu rang de moviment. Aquest tipus de teràpia treballa cada zona específica per tal de rehabilitar i restablir la seva capacitat articular.

Durant una sessió de massatge, no només intervenen les mans expertes del professional, sinó també l’ambient, el qual és una part importantíssima del procés. Una atmosfera tranquil·la, amb una temperatura agradable, llum molt tènue i música suau, fa que la persona que ens visita se senti prou còmoda i es deixi endur per aquesta situació. Nosaltres fem servir, a més, olis essencials naturals, de manera que l’efecte terapèutic del mateix massatge es reforça amb les propietats de l’aromateràpia.

Si t’estàs plantejant una d’aquestes escapades alliberadores, per tal de desconnectar del món i amb la intenció de connectar amb tu mateix o tu mateixa, has arribat al lloc adequat. A Casa Albets, no només donem allotjament als i a les nostres hostes, sinó que també tenim cura d’ells i d’elles i ho fem de la millor forma que sabem fer-ho.

 

 

 

Oleoturisme A Casa Albets 2
Back To Top
Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
¿Tienes alguna duda que podamos aclarar?