RESERVA ARA
skip to Main Content

 

De vegades és complicat trobar un hotel pet-friendly que s’adapti als teus interessos i necessitats. Casa Albets és d’aquells llocs que reuneixen característiques com tranquil·litat, natura, respecte pel medi ambient i els animals, … creant així un clima ideal per gaudir d’uns dies amb la família al complet. Per això et convidem a seguir llegint i que coneguis Casa Albets, un hotel que admet gossos de totes les mides i races, podent-se allotjar més d’un per habitació. Això si, seguint una normativa concreta.

L’hotel es troba a la comarca del Solsonès, una zona ben coneguda per conservar un destacat nombre de masies, entre elles Casa Albets. El seu origen es remunta al segle XI i encara que al llarg dels segles ha tingut els seus canvis, la restauració practicada abans de la seva obertura com a hotel (el 2017) ha sabut mantenir la seva essència. Convertint l’antic edifici en un hotel ecològic que guarda tradició i la barreja amb innovació i modernitat, oferint un gran confort. Aquest caràcter converteix Casa Albets en un lloc especialment atractiu per a tots aquells que decideixen viatjar amb gos i, a més, estan compromesos amb el medi ambient i una alimentació saludable.

 

L’entorn de Casa Albets és ideal per fer sortides i excursions amb el teu gos

Roca de Canalda

Aquest passeig circular de 6,8 km se situa a l’àrea de Port del Comte. Comença a les cases de Canalda i recorre d’est a oest, tota la paret de Roca de Canalda. Es torna al punt d’origen a través de el GR 1. Durant el recorregut, et vas trobant diferents coves plenes d’història: Coves dels Moros, Espluga de Melera, Ca l’Andreu i Ca la Rita, on trobem algunes edificacions antigues.

Del santuari del Miracle a l’Alzina

Es tracta d’una ruta lineal de 7,5 km (anada i tornada). Recorre l’Espai Natural Protegit del Miracle seguint el sender de gran recorregut GR 7. És un itinerari fàcil i amb poc desnivell, ideal per a famílies amb nens i per a excursions amb gos. La sortida és des del Santuari del Miracle, fins a arribar a l’observatori d’aus de l’embassament de l’Alzina. Dit embassament, de caràcter artificial, va ser construït en el lloc on abans hi havia un petit llac, el Toll de Taulis.

Ruta de les Mentides a Pinell de Solsonès

Ruta circular d’11,9 km que s’endinsa als boscos i camps de Pinell de Solsonès. L’itinerari comença a l’església parroquial de Sant Miquel de Pinell i ens descobreix el patrimoni històric i natural d’aquest despoblat municipi rural. Entre els punts més destacats cal citar el pou de gel, la cova del Marrà, la fossa neolítica dels Casals i el lledoner dels Casals, un arbre monumental.

Serra Seca i Pla de les Guàrdies des de Cambrils

És una excursió circular d’11 km amb sortida des de la pista de la Comella, al costat de la carretera LV-4011 que uneix Cambrils i Solsona. Entre els emblemàtics llocs per on transcorre cal destacar la imponent Roca de Bartoló i el castell de Cambrils, el riu Fred, el Salí de Cambrils i les seves antigues instal·lacions.

 

Aquestes són només algunes de les excursions que podràs fer amb el teu gos durant la teva estada a Casa Albets. I és que la zona ofereix moltes possibilitats, ja que també té ben a prop de la Vall de Lord, amb nivells de dificultat variables. Aprofita el bon temps que ens brinda l’estiu i vine a gaudir d’uns dies de tranquil·litat amb la família al complet. Reserva des d’aquí la teva estada.

 

Fetch 4957501 1920
Back To Top
Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
¿Tienes alguna duda que podamos aclarar?