RESERVA ARA
skip to Main Content
Hotel Amb Piscina I Spa

Des de finals de 2017, any de la seva fundació, i sota el concepte de turisme responsable, Casa Albets s’ha posicionat com un allotjament de gran valor, caracteritzat per ser un hotel vegà i ecològic. Uns principis que es corroboren en totes les nostres accions i que cuidem fins l’últim detall. Per això i sota la voluntat d’oferir els millors serveis per als nostres clients aquest 2020 passarà a ser un hotel amb piscina i spa. Dos incorporacions que esdevenien necessàries per tenir-ho tot i esdevenir un hotel de luxe, amb piscina, spa, hidromassatge a algunes habitacions i una gastronomia de qualitat. Tot amb el toc ecològic.

El Solsonès és una comarca prepirinenca, rica en camps de cultiu, boscos i paisatges esquerps d’alta muntanya. Lladurs, municipi al que pertany Casa Albets, es troba a la part coneguda com la Depressió Central, caracteritzada per tenir uns estius molt calorosos, fet que ha fet necessari la incorporació d’una piscina, que s’obrirà el proper 1 de juliol. I que es suma al llistat de motius pels que escollir Casa Albets.

No és una piscina qualsevol, és una piscina ecològica, doncs no ens oblidem que Casa Albets marxa guiada sota uns principis ben establerts: respecte pel medi ambient, preferència del producte km0, economia local, sostenibilitat i autosuficiència. Per això en la seva construcció s’ha utilitzat la pedra Solsona, que a més de ser pedra del territori, és molt adequada per terres i aplacats, i es que al ser poc porosa te la qualitat de ser antilliscant. D’altra banda, la piscina també es servirà d’un sistema de depuració natural, és a dir que no utilitzarà cap producte químic per al seu manteniment. I per tant, tots els processos que es realitzaran seran naturals, fet que afavoreix que l’aigua sigui menys agressiva amb la pell i que no esdevingui un problema per a l’ecosistema de l’entorn.

L’spa, una altra de les novetats d’aquest 2020, també seguirà els mateixos principis. Per la seva inauguració haurem d’esperar una mica més, al 23 d’octubre. Un servei que també es podrà gaudir en privat i incluir-hi el complement de dos gintònics o una ampolla de cava At Roca Brut Reserva. Sempre amb reserva prèvia, hi podran accedir tant els clients del propi hotel o restaurant, com altres que vulguin conèixer Casa Albets i vinguin atrets per aquest nou spa.

Aprofita aquestes novetats i vine a conèixer Casa Albets, reserva ja la teva estada!

Back To Top
Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
¿Tienes alguna duda que podamos aclarar?