RESERVA ARA
skip to Main Content

Ara que ja estem immersos dins l’estiu, les temperatures són més altes i molts de nosaltres només podem pensar en les vacances que tant ens mereixem, no hi ha res millor que allotjar-se a un hotel amb piscina al Solsonès. Escapar-se a la muntanya, relaxar-se, descansar i passar uns dies en un entorn tranquil on l’única cosa que s’escolti sigui els sorolls de la natura i on es pugui desconnectar completament. És per això que Casa Albets ha sumat a les seves meravelloses instal·lacions una piscina de fusta perquè els nostres clients puguin refrescar-se durant els calorosos dies d’estiu, viure una experiència inoblidable i sortir amb les piles ben carregades. 

La piscina està situada a uns metres de la casa, a prop, però prou allunyada per a mantenir la intimitat que es busca quan ens allotgem en un hotel rural, sostenible, vegà, eco-friendly i pet-friendly com és Casa Albets. A més, compta amb unes vistes espectaculars i es pot gaudir d’una fantàstica posta de sol. La piscina, però, sols està oberta a clients de l’hotel i el seu ús ve determinat per un protocol específic, tal i com marca la situació actual. 

Aquests últims dies s’ha estat treballant i acabant d’ultimar els darrers detalls per crear un espai enjardinat al costat, on podeu seure, desconnectar del telèfon mòbil i les xarxes socials, llegir, prendre alguna cosa o simplement sentir piular els ocells i sentir la suau brisa de l’estiu. Aturar-se, gaudir del moment, reconnectar amb un mateix, petits plaers que et proporcional el nostre hotel amb piscina al Solsonès

Encara que sembli mentida, aquesta fantàstica piscina de fusta és temporal, ja que el projecte definitiu que es vol dur a terme és encara més ambiciós. Casa Albets està treballant per a la construcció d’una piscina ecològica feta amb pedra de Solsona, que a més de ser pedra pròpia del territori és perfecte per terres i aplacats, poc porosa i antilliscant. A més, la nova piscina comptarà amb un sistema de depuració natural i no s’utilitzarà cap producte químic pel seu manteniment. Això farà que l’aigua sigui més pura, menys agressiva per la pell i no esdevingui cap amenaça per a l’entorn.

La nova piscina de pedra serà un element clau dins del futur SPA orgànic i vegà de Casa Albets, on el descans, la sostenibilitat, els productes orgànics, vegans i de proximitat seran peces clau. Doncs no oblidem que Casa Albets basa els seus principis en el respecte pel medi ambient, la preferència del producte km0, l’economia local i l’autosuficiència.

De la mateixa manera que la masia on es troba Casa Albets està integrada amb l’entorn, aquestes noves instal·lacions que ens converteixen en un hotel amb piscina, estan plenament integrades dins l’entorn, sense ser agressives i afavorint la creixent indústria turística del Solsonès d’una manera sostenible i sana. Establint d’aquesta manera, una unió essencial entre l’ésser humà i la natura i creant un espai ideal per a poder viure una experiència inoblidable.

Si voleu viure uns dies màgics d’estiu, de tranquil·litat, pau i respecte pel medi-ambient en un entorn de luxe com aquest, només cal que reserveu la vostra habitació a Casa Albets. Ara sí, un hotel amb piscina al Solsonès. Us hi esperem!

RESERVAR ESTADA

 

Casa Albets Piscina (7)
Back To Top
Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
¿Tienes alguna duda que podamos aclarar?