RESERVA ARA
skip to Main Content
 MG 6136

El Nadal comprèn els dies més especials de l’any. És l’època amb més màgia, felicitat i moments per al record, sobretot si triem encertadament llocs capaços de no només satisfer les nostres expectatives, sinó de sobrepassar-les amb escreix. Llocs com un hotel ecològic al Solsonès.

La masia de la família Albets, que es remunta al segle XI, és avui un hotel-restaurant de quatre estrelles que disposa d’àmplies i còmodes habitacions que visibilitzen el caràcter rústic de casa.

El respecte pel medi ambient, la predilecció per KM 0, l’autosuficiència, la sostenibilitat i l’economia local són alguns elements que defineixen Casa Albets com un hotel ecològic excepcional. Des que el projecte es va posar en marxa fins a l’últim detall, l’ecologia ha estat una pedra angular de la rehabilitació d’aquesta emblemàtica construcció tradicional.

El veganisme també forma part de la identitat pròpia d’aquest hotel situat en el municipi de Lladurs. L’ecologia, la responsabilitat sobre recursos hídrics, el respecte pels animals o el rebuig a tota mena d’explotació han provocat assumir l’ètica vegana com a pròpia.

Casa Albets representa el que creu i vol demostrar amb cada detall, tangible i intangible, que es pot viure en perfecta harmonia sense danyar el planeta ni els animals. A continuació, et donem 5 motius perquè facis una visita aquest nadal.

Casa Albets, el teu hotel ecològic al Solsonès

  1. Història

És més que una masia rehabilitada. És un tresor patrimonial que ha passat de pares a fills durant segles. Amb ganes, perseverança i molt esforç, s’ha convertit en un petit paradís en honor a la infinitat de persones que no només han desfilat per ell, sinó que l’han estimat i formen part de la seva història.

  1. Entorn

Casa Albets té una ubicació privilegiada. Se situa en un entorn en el qual la naturalesa és completament protagonista. L’ambient que es respira és únic. A més, és un punt de partida excel·lent per realitzar una gran llista activitats culturals i esportives.

  1. Gastronomia

La gastronomia del restaurant de Casa Albets es caracteritza per una cuina saludable. Amb ingredients de l’agricultura ecològica, es proposen plats d’alt valor gastronòmic que combinen tradició i innovació amb influències d’altres cultures.

  1. Confort

Les habitacions de Casa Albets combinen confort amb sostenibilitat, caràcter rústic amb tecnologia, la màxima qualitat amb el mínim impacte ambiental. Estan equipades amb tot el necessari perquè et sentis com a casa: jacuzzi, butaques i mobles artesans, matalassos i roba de llit ecològics, coixins fets a mà, etc.

  1. Benestar i plans romàntics

Els paquets de Casa Albets t’ofereixen la possibilitat d’adaptar el teu viatge a la teva mida. Tens diferents opcions per triar: activitats wellness, activitats a la naturalesa, plans romàntics, visites guiades, etc. Vols viure una escapada romàntica especial? Vols passar uns dies inoblidables en família? A Casa Albets, si vols, pots.

No perdis l’ocasió i gaudeix de tots aquests grans beneficis. Aquest Nadal, aquest hotel ecològic al Solsonès amb encant t’oferirà, durant una estada mínima de dues nits, una experiència espectacular. Reserva en menys de 5 minuts!

Back To Top
Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
¿Tienes alguna duda que podamos aclarar?