RESERVA ARA
skip to Main Content

Gaudeix de les teves vacances a un hotel sostenible al Solsonès

Quan parlem de Casa Albets no només parlem d’un hotel. Parlem de tot un conjunt de valors, idees, d’una manera de viure i de veure la vida. Al llarg dels anys la família Albets hem cuidat de la masia, que situada a Lladurs, ha vist com pares i fills hi gaudien i l’enriquien d’història. Experiències i esdeveniments han emocionat a tots els que hi han viscut i han construït, el que avui en dia coneixem, com a Casa Albets, un hotel sostenible al Solsonès.

Ara els nostres valors mouen les nostres accions i el camí que segueix l’hotel. No és una casualitat que tot el que oferim a Casa Albets hi sigui, sinó que és fruit de tota una vida. El nostre entorn ens impulsa a ser responsables i respectuosos amb ell, el nostre hotel sostenible al Solsonès, no pot ser d’altra manera. El regal de la naturalesa, de les quasi 200 hectàrees que envolten la masia, fa que sigui d’allò més important, aportar per la nostra part la màxima atenció per a cuidar-lo.

Com hem donat vida al nostre hotel sostenible al Solsonès

Casa Albets és un hotel ecològic en tots els sentits. Un projecte de vida què ens defineix i que, des del principi vam voler dotar de la mateixa coherència. Per això cadascun dels espais, cadascun dels elements que hi formen part segueixen una mateixa línia, sols d’aquesta manera tot pren sentit. Cada cop anem introduint més coses que ens ajuden a ser un hotel sostenible al Solsonès. I seguirem treballant-hi.

Les nostres habitacions estan decorades amb mobles de fusta de roure de la mateixa finca. Pràcticament, tots els mobles que omplen les estances de l’hotel han estat creats amb aquesta fusta. A més a més, com ens encanta mirar fins al més petit detall, els matalassos on descansaràs durant la teva escapada, són de fabricació artesana, ecològics i vegans. 

Un altre element important és l’hort ecològic, el qual proporciona al nostre restaurant la majoria de fruites i hortalisses que servim. És tot un privilegi poder veure davant de l’hotel l’hort que proporciona els tomàquets, albergínies, maduixes… que després gaudireu. La qualitat de la nostra proposta gastronòmica, a més ens ha valgut el reconeixement d’una estrella verda Michelin i el distintiu Bib Gourmand.

Allotjar-se en un hotel sostenible al Solsonès

El Solsonès, més conegut com la comarca de les mil masies és el paradís què ens ha vist créixer. Un entorn on la natura ens regala mil privilegis com la tranquil·litat i el gaudi que proporciona, però també comptar amb una finca que ens permet ser un hotel sostenible al Solsonès. A Casa Albets gaudiràs de l’entorn, et sentiràs que formes part de la natura què ens envolta. I a més contribuiràs al que coneixem com turisme responsable, una manera de viatjar que vetlla per la bona conservació de l’entorn. I això sols és possible gràcies a establiments com el nostre on posem tot l’esforç per ser el màxim de sostenibles i coherents amb el territori.

Planifica les teves vacances amb nosaltres i descobriràs una nova manera de sentir i de viure. Ho sentiràs en cada racó del nostre hotel. Fes ara la teva reserva i visita el nostre hotel sostenible al Solsonès ben aviat. 

Hotel Sostenible Al Solsones
Back To Top
Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
¿Tienes alguna duda que podamos aclarar?