RESERVA ARA
skip to Main Content

Data de la publicació: 21 de novembre de 2017

Han passat sis setmanes des que vam obrir i volem compartir amb tu aquesta experiència hotelera que tantes alegries ens ha donat des de llavors.

Encara que, pròximament, et presentarem l’equip de Casa Albets al complet, hem preguntat a algunes de les persones, que estan treballant a l’hotel, per fer-te cinc cèntims de la nostra història més recent. Ja saps que l’hotel Casa Albets és una masia antiga del segle XI, i és ara, en aquests darrers anys de la masia, quan, tot just, acabem de sortir de la closca.

La inauguració, a finals de setembre, va ser tot un èxit, malgrat la situació viscuda a Catalunya durant aquests últims mesos. Va ser un parèntesi molt gratificant per a tots els que van assistir a la inauguració. Vam tenir la sort de comptar amb algunes de les blogueres més pencaires de Barcelona: Lili de Vegans of Spain i Vegan Expedition; Jess i Carla de Reinas y Repollos; Mei de The Vegan HouseManu Vegan; Gloria de La Gloria Vegana; Marta Martínez de Mi Dieta Vegana; Gabriela de Dulce Vegana y Jenny de Mis Recetas Veganas.

La Jenny, a més, ens va fer un post bonic, complet i dedicat, en el seu altre blog destinat als viatges, titulat “una vegana por el mundo”. L’experiència rural i turística a Casa Albets, ella la resumeix com una cosa que “cal provar-la almenys una vegada a la vida”.

A la tarda, vam tenir a l’hotel les nostres amistats més properes, els familiars i les persones conegudes i apreciades de Solsona i dels voltants d’aquesta petita comarca de Lleida, on està situada Casa Albets: El Solsonès.

La comoditat de la nostra clientela és la nostra prioritat principal. Un cop hem aconseguir el nostre somni de tenir un hotel vegà, d’acord amb els nostres valors, tu ets qui més ens importa. Segons la Cris, encarregada de la neteja de totes les instal·lacions de l’hotel, està molt contenta amb el resultat: “Les persones se’n van molt contentes. Em sento molt a gust amb l’equip que som. Som, per a mi, com una família.”

Com tenim molts fronts a cobrir i el restaurant de Casa Albets, la cuina del qual dirigeix el Toni Rodríguez i és tot un èxit, també s’ha incorporat a la nostra petita gran família la Mercè, la nostra recepcionista que està vivint aquests inicis amb il·lusió: “Després de 15 anys, durant els quals m’he dedicat al sector del turisme, he vist que no és una utopia el fet de treballar de forma sostenible. La proximitat de la clientela que ens visita fa adonar-me que un altre tipus de turisme és possible”.

El concepte el tenien claríssim, tant la Megan com el Joel: turisme responsable. Perquè som convidats de pas en aquest planeta i, no només, hem de deixar un món millor per a les nostres noves generacions, sinó també millors generacions per al nostre planeta. El Joel, un dels fundadors, ens diu que: “Treballar a Casa Albets és un somni fet realitat, perquè, per fi, puc treballar en un lloc que no va en contra dels meus valors ètics. Fa anys que treballo a l’hostaleria i, molt al meu pesar, ho he fet en restaurants omnívors. L’emoció que vaig tenir el primer dia que vaig treballar a Casa Albets, mentre servia deliciós menjar vegà, va ser indescriptible. I, és que, la carta que ha dissenyat en Toni, i que tira endavant, diàriament, el nostre cuiner Miguel, s’està convertint en tot un èxit”. El restaurant s’omple tots els caps de setmana, de manera que et recomanem que no t’adormis als llorers i que facis la teva reserva amb antelació.

El Joel també ens diu que l’equip de Casa Albets és fantàstic: “El fet de treballar amb un equip tan implicat, i amb tantes ganes de donar-ho tot, és molt gratificant”. La Megan, l’altra fundadora de Casa Albets, el cognom de la qual dona nom a l’hotel, assegura que: “Tenim una vida molt enfocada al treball. És una empresa familiar i ens apliquem perquè els nostres clients se sentin com si, per uns dies, formessin part d’aquesta família “.

Volem donar-te la benvinguda al nostre blog, tant si ja has passat per Casa Albets com si encara no has pogut venir a conèixer-nos. Si us plau, explica’ns què és el que més t’agrada d’un projecte com el nostre, perquè en puguem prendre nota.

Encara ens queda molt camí a fer, però estem feliços de poder fer les primeres passes, igual que fa la nostra petita Bauma, amb tu.

Hotel
Back To Top
Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
¿Tienes alguna duda que podamos aclarar?