RESERVA ARA
skip to Main Content

Al Salí de Cambrils és on s’ubiquen les parades d’artesans i productors que protagonitzen el Mercat del trumfo i de la sal d’Odèn, una fira on es presenten aquests fantàstics productes de la zona a través de tallers gastronòmics, degustacions de productes, visites guiades i diverses activitats per a grans i petits. A Casa Albets som uns grans admiradors d’aquests productes excepcionals i per això us els volem donar a conèixer! 

El trumfo és el nom que rep la patata de la zona del Solsonès. Concretament, el municipi d’Odèn organitza un esdeveniment anual al voltant d’aquest aliment tan valorat, així com de la sal, ja que a Salí de Cambrils es pot descobrir l’antic procés d’obtenció d’aquest ingredient. El pròxim dia 21 de novembre tindrà lloc el Mercat del trumfo i de la sal d’Odèn, on es donaran a conèixer aquests dos productes a través de visites guiades a les instal·lacions on es pot veure com es mol el condiment. A més, allà tindran lloc diversos tallers gastronòmics i de cuina, tastos i diverses propostes pensades especialment per als nens i nenes. Allotjar-vos a la Casa Albets durant aquests dies i venir a descobrir els encants d’aquesta fira és el pla perfecte per conèixer dos dels productes estrella de la zona, una àrea amb les úniques salines de muntanya de tota Catalunya, i de les poques continentals. 

D’altra banda, Odèn és un municipi típicament rural i de muntanya, amb una població de tan sols 258 habitants, on també se celebren altres fires tradicionals importants al llarg de l’any a més del Mercat del trumfo i de la sal d’Odèn, com la Fira del Tió i el Nadal, on s’exposen els diversos troncs, cadascun amb la seva història, es fa una venda de productes artesanals, activitats familiars i solidàries, etc. El dia 4 de desembre tenen lloc al Mercat de Nadal i d’artesania algunes activitats relacionades amb l’exposició i venda de tions i d’altres objectes tradicionals, concerts, visites, jocs, etc. 

I de ben a prop el segueix la Fira de Santa Llúcia de Navès, concretament el dia 12 de desembre, una fira de caràcter artesanal amb exposicions d’articles relacionats amb el món rural, la venda de productes nadalencs, exposicions, concursos, espectacles de màgia i altres activitats. Aquesta es caracteritza per ser una de les més antigues de Catalunya, i és una tradició entre la gent del Solsonès i les comarques veïnes visitar-la any rere any.  

La nostra masia ubicada al municipi de Lladurs, al Solsonès, és el lloc ideal on allotjar-se per visitar el Mercat del trumfo i de la sal d’Odèn i la resta de fires tradicionals de la zona. Al nostre hotel-restaurant de quatre estrelles trobem nou còmodes habitacions decorades amb el caràcter rústic de la casa però amb totes les comoditats. A més, el nostre és un hotel vegà i ecològic que cuida el medi ambient i la màxima comoditat dels nostres clients. No et quedis sense l’oportunitat de visitar-nos i descobrir el Solsonès, fes la teva reserva ara!

Fira Trumfo 16 11
Back To Top
Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
¿Tienes alguna duda que podamos aclarar?