RESERVA ARA
skip to Main Content
Psicina I Spa

La crisi sanitària actual generada per la COVID-19 ha alterat l’activitat diària de tots i totes, aturant molts projectes. Entre aquests, la piscina i el spa, dues novetats per aquest 2020 que just anunciavem el passat mes de febrer. Ara per ara, no podem assegurar una data concreta de inauguració, donat que els treballs de condicionament d’aquests dos espais van quedar aturats amb la declaració d’Estat d’Alarma del passat 14 de març.

Ens hem aturat, però no parem. A Casa Albets seguim treballant per a que quan tot això passi, que sabem què passarà, ho tinguem tot preparat per oferir-vos la millor experiència. Al 2020 no sabem si podreu gaudir de la piscina i el spa, però sí que podreu gaudir de dos altres projectes que estem desenvolupant i que de ben segur us agradaran.

D’una banda, com hem avançat a Facebook i Instagram, estem construïnt un hort, just al davant de l’era, on cultivarem diferents fruites i hortalisses que podreu degustar al nostre restaurant. A més de conèixer de ben a prop el procés que hi ha al darrere d’aquests regals de la terra. D’altra banda, hem creat un itinerari autoguiat per diferents espais de la masia que us permetran descobrir els seus secrets. I es que ens trobem en un tresor patrimonial amb origen al segle XI que guarda una bonica història.

Esperem tenir-vos ben aviat per Casa Albets i que gaudiu amb nosaltres de la bellesa del nostre entorn, dels plaers d’allotjar-se en un hotel ecològic i de la nostra deliciosa cuina saludable i vegana, properament amb productes del nostre hort. Quan tot això passi, us estarem esperant!

Back To Top
Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
¿Tienes alguna duda que podamos aclarar?