RESERVA ARA
skip to Main Content

L’hotel Casa Albets és un allotjament amb molt d’encant i història. Té les seves portes obertes a tots els públics, però, especialment, al col·lectiu que li ve de gust viure de forma ecològica i vegana sense haver de renunciar a res. Experiències en el cor de Lladurs, en ple Solsonès, on es pot gaudir d’allò que és un veritable tresor patrimonial, enmig de la pura naturalesa.

Casa Albets és un hotel amb encant i se situa en un entorn totalment rural, on les escapades o vacances tenen un sabor diferent. El turisme interurbà està cada cop més massificat, per la qual cosa molts viatgers opten per triar la grandesa, varietat i diverses alternatives que ofereix l’entorn rural del nostre país.

Amb relació a la línia que segueixen els hotels urbans, es pot dir que els hotels amb encant ofereixen unes característiques molt específiques que els fan especials. Algunes d’aquestes serien:

  1. Experiències emocionals: Els petits detalls, en aquest cas, fan que ens recordem de cada moment viscut, des que arribem a l’allotjament fins que ens n’ anem. Sobre aquest aspecte, cal destacar el tracte proper amb el personal, el menjar 100% ecològic i vegà, l’estada per a gossos, etc. És a dir, quedar-se a un hotel així garanteix una experiència molt emocionant. En aquest cas, les habitacions conserven el caràcter rústic de la masia, tot combinant el confort i la sostenibilitat, alhora que ofereixen la màxima qualitat amb el mínim impacte ambiental possible. A Casa Albets, els matalassos, el farciment dels coixins, la depuració de les aigües etc., tenen un clar component ecològic. Tot això converteix el nostre hotel en un lloc únic al nostre país i, pràcticament, també a Europa.
  1. Tracte humà: Una altra de les característiques que marca la diferència dels hotels amb encant és, sens dubte, el factor humà. En aquest sentit, els nostres empleats treballen amb empatia per fer-te sentir com a casa. Sabem que el fet de tractar l’hoste com si fos un familiar, més que com si fos un client, dona un plus a la qualitat del servei que oferim. Un somriure, un “bon dia” carregat d’estima, entre d’altres coses, fan que l’estada es converteixi en una experiència fantàstica. Per norma general, la gent de poblacions petites o rurals sol ser més atenta i afectuosa que la de les grans urbs.
  1. Gestió del servei de restaurant: Alt nivell de cuina amb productes 100% ecològics i vegans. Aspectes que contraresten la idea de, tan sols, presentar com a oferta grans safates de pastisseria industrial. El fet de tenir cura de cada detall farà que aixecar-se del llit sigui un motiu per provar productes deliciosos. Al restaurant es pot gaudir d’una elaborada cuina amb productes, preferentment, ecològics i inspirats en la tradició, però amb una mirada actual i amb sabors més variats.
  1. Entorn privilegiat en plena natura: Casa Albets és un hotel que és capaç d’oferir-nos bones vistes amb les quals poder gaudir de l’alba o d’un fantàstic capvespre que ens ajudi a desconnectar alhora que gaudim de l’espectacle, tot oblidant-nos de la rutina diària i de les nostres obligacions.
  1. Oferta d’activitats rurals complementàries: El turisme actiu ens ajuda a practicar activitats com el senderisme, o el trekking, els esports d’aventura, les rutes amb bicicleta, les visites guiades, les activitats amb animals, els plans a l’aire lliure amb tota la família, etc., és a dir, ens ajuda a tenir l’oportunitat per poder fer activitats que no estan al nostre abast quan som a la gran ciutat. T’imagines fer rutes a cavall?; fer escalades? A Casa Albets les possibilitats són infinites. A banda de les activitats relacionades amb la natura, també disposem de servei de massatges amb olis naturals essencials.
  1. Relació qualitat – preu: En aquest tipus d’hotels no pagues només per una estada, sinó per una estada meravellosa. La demanda és el que marca el preu del mercat. La qualitat es mesura pel servei ofert, per l’ambient que emana de les seves instal·lacions. A més a més de l’hotel, i de la seva edificació, el respecte per preservar la seva història, l’harmonia amb el seu entorn, l’exquisidesa en la seva decoració, la delicadesa a l’hora de preparar els detalls i l’atenció oferta fa que el client se senti part de la família que formem al nostre hotel. En definitiva, el fet de triar Casa Albets, com allotjament preferent, suposarà una experiència única per a l’hoste, on l’exclusivitat i la privacitat estan garantides, així com un meravellós entorn que marca, sens dubte, la diferència.

Organitza una escapada amb la teva parella, fills, amics o, fins i tot, amb el teu gos i descobreix el poder de l’aire net, de la pau, de la gastronomia local i de l’atmosfera rural espanyola.

T’ esperem a Casa Albets!

Back To Top
Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
¿Tienes alguna duda que podamos aclarar?