RESERVA ARA
skip to Main Content

Rere la preservació de la masia hi ha un gran treball i esforç per respectar els elements patrimonials, potenciar l’autosuficiència energètica, alimentària, i del tractament de residus, buscant així la consonància entre l’activitat de l’hotel, l’ús de diferents materials i l’entorn.

La masia, datada del segle XI i convertida avui en hotel ecològic i vegà, té set habitacions amples i còmodes, de les quals cinc són dobles, una és una habitació romàntica amb banyera i l’última és una Junior Suite amb vistes espectaculars, on l’hoste se sentirà com a casa. El nom de cada habitació fa honor als orígens de la família Albets i als llocs més emblemàtics de la finca, que té 200 hectàrees d’extensió.

L’habitació de més categoria és la Junior Suite, anomenada Pi Gros, nom que fa referència a un pi enorme de més de 100 anys que es troba a la finca Albets. Té un gran finestral que serveix per accedir a un balcó amb vistes a la vall i a montanya, i disposa d’una banyera integrada perfectament amb la resta d’elements arquitectònics i decoratius de l’habitació.

Totes les habitacions tenen una cosa en comú: les precioses vistes a la natura que alhora inunden l’habitació de llum. Gràcies a què s’han mantingut tant com ha estat possible les parets de pedra originals de la casa, les habitacions són molt amples, conservant així el seu caràcter agrest i oferint la màxima qualitat amb el mínim impacte ambiental possible.

Pel que fa a la decoració, els hostes poden gaudir d’una barreja entre l’estil rústic amb certes pinzellades d’estil nòrdic. La fusta juga un paper molt important en l’hotel, i especialment en les habitacions, ja que està present en els capçals, el lavabo i les portes, fet que proporciona calidesa a l’estança. Evitant les cortines a les finestres, s’aconsegueix multiplicar la claror de l’habitació, i es produeixen bells contrasts entre els tons foscos del terra, els mobles i la paret de pedra.

Fixant-nos en el mobiliari, es pot observar que tot està fet per ser funcional, amb acabats senzills, línies rectes i combinades entre si. Minimalisme pur. Les habitacions compten amb poques peces però disposades amb sentit, per tal d’obtenir un entorn espaiós i amb harmonia dels elements.

Les làmpades són bombetes, amb una doble funció: decorativa i ambiental. En aquest cas, cada habitació en disposa de dues que pengen del capçal i d’una tercera situada al lavabo. Són làmpades senzilles i amb un toc retro i vintage.
Així doncs, les habitacions també són 100% naturals i ecològiques, i la roba de llit i la resta de teixits no en són una excepció. Des del matalàs, fet a mà amb materials ecològics com la fibra de coco o el cotó, fins al detall dels coixins, també fets a mà i farcits amb herbes calmants que ajuden a agafar el son i descansar. Totes les habitacions tenen una personalitat i essència pròpies, i quan hi entrem, ens arriba una olor suau, agradable i natural, que ajuda a relaxar-se i desconnectar. D’altra banda, tots els teixits de l’habitació contenen fibres esponjoses de cotó: és important que l’hoste es trobi embolcallat de textures naturals i agradables que el facin sentir com a casa.

És molt important esmentar també que l’hotel compta amb una habitació adaptada per a persones amb discapacitat que utilitzin cadira de rodes, i que tots els espais comuns estan també completament adaptats, raó de vital importància quan algú d’aquest col·lectiu ha de triar allotjament.

Els petits detalls, juntament amb la creació d’una atmosfera familiar adaptada a tots els públics, especialment els vegans, juga un rol essencial en la transmissió dels valors humans- consciència i pau- que reflecteix l’establiment. El sector hoteler confia en la transformació dels espais antics en llocs únics, gràcies al disseny, equipament i acomodacions de mobilitat específiques per a persones amb discapacitat, per poder seguir creixent. Aquest hotel cuida l’estètica original de la masia i dels diferents ambients amb responsabilitat vers el medi ambient i el confort de l’hoste, fent que l’estada resulti inoblidable i que els esforços es vegin reflectits en la satisfacció dels hostes.

“No tindrem cap societat si destruïm el medi ambient” Margaret Mead

 MG 6136
Back To Top
Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
¿Tienes alguna duda que podamos aclarar?