RESERVA ARA
skip to Main Content

Sabem que fa mesos, que esperes el bon temps. Ja és aquí! El mes d’abril ens regala molts dies solejats i via verda per reprendre les activitats a la natura que més ens agraden. Si no saps què fer al Solsonès aquesta primavera, des de Casa Albets et donem algunes idees.

Descobrir l’entorn de Casa Albets

Ens trobem envoltats d’una riquesa natural inigualable. El nostre entorn convida a fer una descoberta per la natura, descobrir la fauna i flora que caracteritza la nostra comarca. Ens trobem en un indret característic, on la diversitat mediambiental és un tresor per tots nosaltres. Per això des de Casa Albets us proposem diferents rutes per la finca i rodalia que podreu seguir utilitzant la coneguda app Wikiloc. Et deixem l’enllaç al nostre perfil

Si els itineraris els voleu fer en bici elèctrica o convencional, a l’hotel us oferim el servei de lloguer. Però per assegurar la disponibilitat, és important reservar amb almenys 3 dies abans de la vostra visita. Seria una llàstima que no tinguéssim bici per vosaltres!

Fascinar-se pel patrimoni arquitectònic

Esglésies, ermites i santuaris, la comarca té monuments de caràcter religiós arreu de tots els seus municipis. Per exemple la Catedral de Solsona, és un dels imprescindibles què fer al Solsonès aquesta primavera. Forma part de la coneguda Ruta pel barroc Solsonès impulsada des de turisme amb la voluntat de fer valer el ric patrimoni arquitectònic de la comarca. Tot i que en menys presència, també trobem romànic en diferents monuments. L’Església de Sant Climenç del segle XII n’és un bon exemple!

Conèixer la història de la comarca a través dels seus museus

Quan visitem un lloc nou, conèixer la seva història ens ajuda a interpretar millor on som. L’herència del passat és un element molt arrelat al territori, els antics oficis que encara es conserven al Solsonès són tota una referència en estudis actuals. A la capital de la comarca hi trobem el Museu Comarcal i Diocesà, on s’hi troba una interessant col·lecció del romànic, gòtic, renaixement i barroc. A més de diverses sales dedicades a la Prehistòria i a les mines de sal de Cardona.

Altres espais museïtzats destacables són: el Pou de gel i el Quarto dels Gegants, situat a la mateixa Solsona, el Museu de l’Escola rural a Castellar de la Ribera o les Cases de Matamargó. Descobreix-ne més aquí.

Casa Albets, un punt clau per gaudir del Solsonès

Casa Albets es troba al terme municipal de Lladurs, a escassos 10 Km de Solsona, enmig de la natura i la tranquil·litat de la comarca. Un lloc idíl·lic en el qual descansar i reconnectar. On gaudir d’un entorn realment màgic. A més disposem solament de 9 habitacions, cadascuna única, ja que recupera l’encant de l’antiga masia del segle IX. El nostre restaurant està obert a tothom, tant per als clients de l’hotel com per a la gent de la comarca o visitants a la mateixa. 

 

Ja saps què fer al Solsonès aquesta primavera? Agafa’t uns dies i gaudeix de la comarca des de Casa Albets. Reserva ara des d’aquí.

Tourist Woman With A Straw Sunhat Sitting On A Bench In The Medieval Town Of Solsona
Back To Top
Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
¿Tienes alguna duda que podamos aclarar?