RESERVA ARA
skip to Main Content

El 2020 ha estat un any agredolç per Casa Albets i per tots aquells establiments que, com el nostre, s’han vist afectats per la pandèmia. A finals d’abril, a escassos dies de l’inici de tot plegat, us donàvem a conèixer dues grans novetats que teníem previstes per aquest 2020, ser un hotel amb piscina i spa. Però el desenvolupament de la crisi sanitària ens obligava a tancar fins al 2 de juliol. I aquestes dues iniciatives es veien aturades.

No obstant, sense perdre en cap moment la il·lusió de seguir fent gran el nostre projecte, vam aprofitar el confinament per construir el nostre hort ecològic. A finals del mes de maig, començàvem a tenir els primers fruits i també s’apropaven els primers hostes dels petits hotels d’insectes que hi haviem construït a la vora. En paral·lel, i amb la voluntat de seguir donant valor a casa nostra, també vam crear una ruta autoguiada pels diferents espais de l’hotel i el seu entorn. Ressaltant aquells elements antics que han donat vida a la nostra masia des del segle XI. 

Si bé és cert que la pandèmia no ens ha deixat obrir amb normalitat ni desenvolupar algunes de les iniciatives que teníem previstes, també hi ha hagut altres coses bones, doncs ha estat un any de reconeixements. Poc abans de complir els 3 anys, a l’agost rebíem el distintiu Travelers’ choice 2020 de Tripadvisor. Un reconeixement basat en milions d’opinions i crítiques de viatgers de tot el món.  

A mitjans de desembre, rebíem una nova alegria. Casa Albets rebia la nova Estrella verda de la Guia Michelin 2021. Una nova categoria que reconeix als restaurants que compten amb un ferm compromís vers la sostenibilitat en el camp gastronòmic, que respecten els ritmes de la natura i s’esforcen per innovar duent a terme iniciatives que preserven el medi ambient. 

El distintiu ha estat atorgat a una vintena d’establiments, set dels quals es troben a Catalunya. Però entre tots ells, Casa Albets és l’únic restaurant vegà. D’altra banda i al mateix temps, hem rebut el reconeixement Bib Gourmand. Una condecoració concedida als restaurants que ofereixen la millor qualitat-preu, amb un menú que no pot superar els 35€ per persona.

Tanquem un any difícil, però també un any en el qual ens hem sentit molt agraïts per la vostra confiança, que sens dubte és el que ha fet possible arribar fins aquí. És tot un honor formar part de la Guia Michelin i haver rebut tots aquests reconeixements en un any tan complicat com aquest. Ens han omplert d’energia i de ganes d’obrir les portes com més aviat millor, perquè tot això no és res si no ho podem compartir amb vosaltres. 

 

Els millors desitjos per aquest any que comença, ens veiem ben aviat!

 

28.12 Casa Albets
Back To Top
Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
¿Tienes alguna duda que podamos aclarar?