RESERVA ARA
skip to Main Content

Ha estat el menjar més demanat a les nostres xarxes socials i per aquelles persones que han estat al nostre petit gran hotel rural: el panet d’heura [Mollete de heura].

Si encara no saps què és l’heura i on es produeix o quins ingredients té, aquí et deixem l’enllaç a una pàgina on trobaràs tota la informació necessària. Hi ha botigues en línia en les quals també podràs trobar tots aquests productes per fer la teva llista de la compra sense sortir de casa. Les nostres favorites són: Veggi Room, Vegaffinity i Lo Vegano. Durant aquestes festes, gaudeix de tot el sabor de la cuina vegetal de la mà del nostre xef, en Toni Rodríguez.

Ens encantarà veure les teves receptes veganes, per això t’animem a que les comparteixis en les nostres xarxes. Etiqueta’ns-hi o utilitza el HT #CasaAlbets perquè puguem morir-nos una mica d’enveja.

A Casa Albets intentem fer la gastronomia vegetal, cada cop, més deliciosa i assequible per a tothom. T’animes a provar-la?

RECEPTA DE PANET D’HEURA AMB MAIO HOISIN, CEBA TENDRA I MENTA:
Maio hoisin:

– 50 gr. de llet de soja.

– 30 gr. de salsa hoisin.

– 150 gr. d’oli de gira-sol.

– 6 gr. de vinagre de poma.

– Sal.

Preparació:

Posa a la trituradora la llet, la salsa hoisin i la sal. Tritura-ho tot a velocitat mitjana durant 30 segons. Afegeix-hi, a poc a poc, l’oli de gira-sol, tot triturant a velocitat mitjana. Per acabar, afegeix-hi el vinagre i més sal, si li cal. Guarda la maio hoisin en un tupper.

Ceba tendra i menta:

– 1 ceba tendra.

– 7 fulles de menta.

Preparació:

Pela les cebes tendres i talla-les en juliana. També talla les fulles de menta en juliana.

Heura:

– 1 paquet d’heura.

Preparació:

Reserva l’heura en un tupper des del dia anterior perquè estigui descongelat.

Acabat del plat:

– Panets.

– Heura.

– Ceba amb menta.

Maio hoisin.

– Coriandre.

– Adobats.

Salteja l’heura amb oli de gira-sol a foc viu fins que estigui ben daurat. A continuació, barreja la ceba tendra i la menta amb la maio hoisin. Quan ho tinguis fet, obre el panet i escalfa’l al forn fins que estigui tendre. Un cop fet això, ja pots col·locar l’heura, la ceba tendra i la maio hoisin al panet; posa-hi també les fulles de coriandre i alguns adobats.

Mollete De Heura Con Mahonesa Hoisin Cilantro Menta Y Cebolla Tierna 1
Back To Top