RESERVA ARA
skip to Main Content

Comença a notar-se l’arribada de la primavera. Els colors de les flors prenen protagonisme en un paisatge que sols fa dos mesos era tenyit de blanc. També s’apropa la Setmana Santa, tot i que encara amb la incertesa de si la situació millorarà, s’ampliarà la mobilitat i molts dels establiments hotelers que actualment tenim tancat, podrem tornar a obrir de nou. Però som optimistes, i per això ho estem preparant tot, perquè tan aviat es pugui us puguem acollir de nou. Esperem que sigui ben aviat i que pugueu venir a gaudir de la Setmana Santa al Solsonès. Tot seguit, us fem algunes propostes què fer a la comarca durant aquestes dates.

 

Excursions a peu o en bici

El Solsonès és una comarca meravellosa per fer rutes a peu o en bici, ja que ofereix una gran diversitat de paisatges naturals. Així mateix, no importa el nivell d’exigència que estigueu buscant, ja que podreu fer des de rutes en bici amb nens a rutes més llargues i tècniques. O seguir rutes de senderisme que us portaran a llocs que regalen vistes increïbles, com el Pedró dels Quatre Batlles, el Pla de Busa i presó de Capolatell o el Mirador de Querol.

 

Descobrir la biodiversitat

Al Solsonès tenim la sort de gaudir d’espais naturals com la Vall d’Ora o la Vall de Lord que ens permeten la possibilitat de resseguir itineraris de natura per descobrir la seva biodiversitat. Us deixem els enllaços: 

 

Activitats culturals

Al Solsonès comptem amb diferents espais museïtzats, ideals per conèixer les nostres tradicions, actuals i antigues. Entre aquests, volem destacar el Museu de Solsona Diocesà i Comarcal o el Pou de gel que es troben a la mateixa Solsona. O també el Museu de l’escola rural de Castellar de la Ribera, l’Ecomuseu de la Vall d’Ora, el Centre d’Interpretació de la Vall de Lord i l’Espai Solsonès Barroc al Santuari del Miracle.

 

Casa Albets, el punt de partida ideal per descobrir la comarca

Casa Albets es troba en un punt neuràlgic de la comarca, a tan sols 11 km de Solsona. En un indret privilegiat que fa que el nostre hotel rural sigui escollit per tots aquells que estimen la natura, que valoren la tranquil·litat i busquen un hotel petit, de poques habitacions. D’altra banda, un altre dels nostres atractius és el restaurant, el qual recentment ha obtingut el reconeixement de Bib Gourmand i una estrella verda Michelin, gràcies a la bona cuina què ens prepara la nostra xef, la Cristina Moncunill. Al nostre restaurant podreu gaudir d’una cuina saludable que ofereix plats elaborats amb productes de temporada i de proximitat. Sent, en majoria, procedents del nostre hort ecològic que si ens visiteu podreu veure just al davant de l’era.

 

RESERVAR ESTADA

 

Vall De Lord Casa Albets
Back To Top
Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
¿Tienes alguna duda que podamos aclarar?