RESERVA ARA
skip to Main Content
Casa Albets Article 25.8

Per a tots aquells que busquen fer turisme de relax, és igual d’important l’allotjament com l’entorn. Passar uns dies envoltats de naturalesa aporten aquella serenor i pau interior que un necessita per desconnectar i carregar piles.

Per poder crear aquest vincle amb l’indret, és important que el teu allotjament et segueixi oferint les mateixes sensacions que et transmet l’entorn, sense renunciar al confort i a la comoditat.

Casa Albets és un espai diferent, amb uns valors molt especials i enmig d’un entorn de gran bellesa natural. Tots aquests elements fan que Casa Albets sigui una destinació molt sol·licitada per tots aquells amants de la natura i del turisme de relax. Sobretot per aquells que busquen un hotel rural petit i elegant que cuida tots els detalls.

Lladurs, un indret ideal per fer turisme de relax i natura

Casa Albets es troba a Lladurs, al cor del Solsonès. Un municipi situat en un entorn natural extraordinari, a una altitud d’entre 600 i 1.000 metres. La zona presenta nombroses planes que es van alternant amb suaus turons i serralades.

Lladurs és un poble petit, de poc més de 170 habitants, repartits en diverses masies, algunes amb origen al segle XI, com Casa Albets. Els paisatges que presenta són imponents i estan presidits pel castell de Lladurs, un monument declarat Bé Cultural d’Interès Nacional construït al segle XIV.

Totes aquelles persones que s’acosten a Lladurs per fer turisme de relax i de natura, es trobaran amb boscos frondosos de pinassa intercalats amb camps, pastures, prats abruptes, rius cabalosos, valls, gorges i cims de diferents altures que regalen unes vistes espectaculars. Però Lladurs no només és naturalesa. Prop de Casa Albets podràs admirar jaciments prehistòrics, ermites, castells, esglésies, ponts i aqüeductes, que els antics pobladors de la zona van construir i han perdurat al llarg del temps.

Casa Albets i els seus valors

La situació extraordinària de Casa Albets ofereix als seus visitants una experiència única de relax i de contacte amb la natura. Durant la teva estada podràs desconnectar del bullici de la ciutat i gaudir de tu, de l’entorn i del descans.

Casa Albets és ideal per fer turisme de relax, sense renunciar a uns valors senzills i en consonància amb la conservació de la natura i del medi ambient. La localització de l’allotjament i els seus serveis, et permetran intercalar estones de senderisme, cicloturisme o passeig amb massatges i altres activitats wellness que combinen les disciplines de  ioga i pilates. Amb sessions d’una hora de durada i que es realitzen a les 8:30h i a les 19:30h. Cada una d’aquestes està pensada pel moment del dia en que es realitzen; la primera és per activar-se i començar amb energia el dia, i la segona, per relaxar-se i afavorir un bon descans.

A més a més des de Casa Albets obtindràs unes vistes espectaculars a dos dels esdeveniments naturals més preuats del dia, el naixement i la posta del sol. Sens dubte, una activitat contemplativa que t’aportarà calma i serenor, així com un toc de romanticisme si fas l’estada en parella.

Casa Albets és un allotjament turístic ecològic i vegà, això vol dir que tant la forma de gestionar el negoci com les instal·lacions segueixen unes pautes concretes que vetllen per la conservació i preservació de l’entorn. A més de promoure una actitud respectuosa vers totes les espècies animals i vegetals que configuren el seu bell entorn.

No t’ho pensis més, reserva la teva estada a Casa Albets i gaudeix del turisme de relax i natura que t’ofereix aquesta masia rehabilitada amb origen al segle XI. Relaxa’t, descansa i mima’t a Casa Albets.

Back To Top
Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
¿Tienes alguna duda que podamos aclarar?