RESERVA ARA
skip to Main Content
Turismo De Naturaleza En El Solsones

El Solsonès, també conegut com la Comarca de les Mil Masies, és un lloc que els amants de les escapades han de conèixer. Amb poc més de 13.000 habitants, és un lloc de meravellosos contrastos: camps de cultiu amb boscos inacabables i altes muntanyes amb paisatges espectaculars.

Malgrat comptar amb 15 municipis, només 6 tenen població, per la qual cosa el seu major atribut és el de permetre’ns admirar llocs únics, practicar una infinitat d’activitats i descobrir joies de temps passats.

Casa Albets és un hotel-restaurant de quatre estrelles que es troba en el Solsonès. La seva ubicació és excel·lent: completament a la naturalesa i allunyats de tot el que caracteritza a les grans ciutats. També és un magnífic punt de partida per realitzar excursions a localitzacions pròximes.

En aquest sentit, a continuació, et proposem 5 plans que has de fer durant la teva estada a Casa Albets. No és obligat… però segur que contribueix a que la teva experiència sigui més inoblidable!

5 plans de turisme de naturalesa en el Solsonès

  1. Caiac a Llosa del Cavall

Existeixen gran varietat d’opcions per gaudir de La Llosa del Cavall. Els menys aventurers poden decidir-se per alguns dels recorreguts que voregen el riu Cardener i el pantà; en canvi, les persones que vulguin deixar-se portar per propostes més atrevides poden fer caiac en el pantà. L’aigua és tranquil·la, així que no necessites ser un expert.

  1. Vistes des del Santuari de Lord

És un pla tant per a creients com per a escèptics. El Santuari de Lord, que es troba a Sant Llorenç de Morunys, és un bé cultural de gran valor. No només et recomanem la visita per conèixer la construcció en si, sinó que també destaquem les seves meravelloses vistes de la vall.

  1. Senderisme per la serra de Busa i el Capolatell

Els amants de les activitats a la naturalesa tenen en la serra de Busa i el Capolatell llocs apassionants per fer esport, delectar-se amb paisatges emblemàtics del Solsonès i fins i tot conèixer la història i les particularitats del lloc.

  1. Contemplar les cascades de les Fonts del Cardener

Les Fonts de Cardener són el naixement del riu, el seu punt inicial. Les cascades que podem trobar són una autèntica experiència, encara que depenent de l’època de l’any, i del cabal, són més o menys impressionants.

  1. Pícnic i bany en el Pont del Clop

A la carretera de Solsona a Montpol trobem el Pont del Clop. És un lloc genial per fer un pícnic i fins i tot per donar-se un bany a les seves aigües cristal·lines, si acompanya el bon temps, clar.

Descobreix el turisme de naturalesa en el Solsonès. Reserva la teva habitació a Casa Albets i que comenci l’aventura.

Back To Top
Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
¿Tienes alguna duda que podamos aclarar?