RESERVA ARA
skip to Main Content
Turisme Vega

El planeta necessita que el cuidem. Per això, cada cop son més persones que comencen a prendre consciència i es decanten per un consum més responsable. Això també s’ha traslladat a la forma en que viatgem o mengem, donant lloc al turisme vegà. Una forma de moure’s que ressegueix una filosofía de vida que aposta per la salut, l’ecologia, la cura del medi ambient i el respecte pels drets dels animals. Per això, viure una experiència 100% vegana que no es limita únicament a l’alimentació es cada cop més fàcil, doncs està adquirint un paper ben destacable dins l’oferta general.

Casa Albets, com a hotel ecològic és una proposta que segueix a la perfecció els valors del turisme responsable. I a més a més, incorporat des de fa uns mesos, gaudeix d’un hort ecològic que serveix al mateix restaurant de l’hotel, aportant un producte de qualitat, collit pràcticament al moment. La frescor i el gust, per tant, és totalment incomparable. El restaurant vegà de Casa Albets és ben conegut a la zona, és per això que no sols atreu a aquells que es queden a dormir, sinó també a altres visitants o veïns de la zona.

L’experiència a Casa Albets com a destí de turisme vegà és total. Si ens fixem amb les habitacions, aquí ens trobem un important número de mobles elaborats de forma artesanal amb la fusta de la mateixa finca. D’altres, han estat fabricades per artesans de la zona amb materials vegetals sostenibles. Com els matalassos i el tèxtil que són de fabricació artesana i fets amb materials 100% naturals, ecològics i vegans. I els coixins, cosits un a un per l’artesà de Casseres, Ecomatalasser, seguint una tècnica artesana tradicional.

Com a activitats que ofereix l’hotel cal esmentar els massatges relaxant, descontracturant o enèrgic amb parella, amb els olis de Olivvita, un producte lliure de sofriment i favorable amb l’entorn. O les activitats wellnes, d’Activa’t al matí i el Relaxa’t a la tarda. Totes aquestes requereixen reserva amb una antelació mínima de 3 dies. També el lloguer de bicis, requereix reserva i és una activitat ideal per gaudir i descobrir l’entorn de la masia i sentir-se connectat amb la natura. En paral·lel, i com a novetat, el taller d’horticultura per a tota la família i la visita autoguiada de descoberta pels espais de Casa Albets, són altres propostes que enllacen perfectament amb el turisme vegà.

Amb la proposta de Casa Albets tens l’oportunitat de descobrir un interessant racó de Catalunya, el Solsonès, sense haver de renunciar al teu estil de vida respectuós amb el medi ambient i amb els animals. I a més a més, fer que el teu impacte sigui positiu, ja que l’hotel contribueix de forma sostenible a dinamitzar el circuit econòmic de la zona, apostant per productes de proximitat, ecològics i vegans. Aquí tot està pensat al mil·límetre per garantir l’existència d’un planeta més sostenible i ecològic, una experiència lliure de qualsevol prejudici vers els animals.

Amb Casa Albets, per tant, tens més fàcil que mai fer turisme vegà a Catalunya. Reserva ara la teva estada i aquest estiu gaudeix d’unes vacances sostenibles i lliures de crueltat animal. A més a més, si viatges amb nens de 0-12 anys, el mes de juliol tenen l’allotjament o allotjament i esmorzar, segons el règim que contracteu, gratuït.

Back To Top
Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
¿Tienes alguna duda que podamos aclarar?