RESERVA ARA
skip to Main Content

Casa Albets és un hotel a la natura. Ideal per aquells que busquen intimitat, tranquil·litat i descans. Per aquells que aprecien la senzillesa i els petits detalls d’un hotel i restaurant situats en una antiga masia amb origen al segle XI que s’integra perfectament amb l’entorn. Aquesta perfecta conjunció és possible gràcies a la importància que se li dóna a la sostenibilitat i l’ecologia, ja que són dos dels pilars fonamentals. 

 

Des de l’inici del projecte, ara fa una mica més de tres anys, una cosa estava clara, ser un hotel a la natura representa una intensa implicació amb aquesta. Per això, un dels elements que sempre s’han tingut en compte és el de fomentar un turisme responsable. Ja que la seva incidència és clau per la bona conservació del medi ambient i de tots aquells elements que l’envolten. Així mateix, fer turisme responsable també ha d’esdevenir l’oportunitat per a la revalorització del territori i la conservació dels seus recursos.

 

Casa Albets és un petit hotel rural de 9 habitacions, envoltat d’un entorn idíl·lic, que pren el color de cada estació. Convertint-lo en un lloc especial, en un hotel a la natura molt màgic. Es troba al Solsonès, a 11 km de la capital de comarca, Solsona. I ben a prop d’espais naturals com la Vall de Lord, de reconegut interès per la seva biodiversitat, els seus paisatges i l’ampli ventall d’activitats lúdiques i esportives que s’hi poden realitzar a qualsevol època de l’any: esquí, senderisme, ciclisme, visites culturals, i molt més.  

 

Un altre lloc singular d’interès natural protegit que convida a fer senderisme és la Serra de Busa, que s’estén des de la vall d’Ora a llevant fins a la vall del Cardener a ponent. A l’extrem nord s’hi troba el Capolatell, popularment conegut com la presó, ja que es va fer servir com a tal durant la Guerra del Francès. Les vistes des d’aquí són espectaculars. Des de l’app wikiloc podreu fer diferents rutes per aquesta zona o resseguir-ne d’altres de diferents distàncies que tenen com a punt de sortida el mateix hotel Casa Albets i que us descobriran el nostre entorn més proper.

 

No ens oblidem d’esmentar que, just on es trobava l’era de l’antiga masia, s’hi va construir el passat any 2020 un hort ecològic. Amb la voluntat de nodrir durant tot l’any la cuina del restaurant. La seva disposició i la forma de treballar-lo afavoreixen la biodiversitat de la zona. També hi ajuda la disposició de diferents hotels d’insectes i casetes per a ocells que s’hi han construït a la vora. 

T’agradaria gaudir d’una estada singular en un entorn tan especial com el de Casa Albets? Fes que Casa Albets formi part de la llista de llocs a visitar aquest 2021. Reserva ara!

IMG 20210115 WA0016
Back To Top
Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
¿Tienes alguna duda que podamos aclarar?