RESERVA ARA
skip to Main Content

Cada cop és més fàcil viatjar amb gos, ja que cada cop són més establiments els que donen importància a aquest valor, viatjar amb la família al complet. És el cas de Casa Albets, un hotel pet friendly situat al Solsonès, envoltat de natura. Un lloc aïllat, però proper a la capital de comarca i amb un restaurant distingit amb l’estrella verda Michelin i Bib Gourmand. Un autèntic paradís per viatjar amb gos, per sentir-se com a casa. 

Per preparar la vostra estada, des de Casa Albets us volem proposar diferents activitats per gaudir de l’entorn tots junts. El primer lloc que us recomanem és el Parc de la Mare de la Font. Aquí hi trobareu un punt d’informació des del qual podreu identificar els espais naturals protegits més propers i diferents llocs d’interessant visita. També s’hi troba l’itinerari botànic de la font de la Mina. Compost per diverses espècies de bosc de ribera autòctones, de plantes al·lòctones i altres espècies, com el roure o la pinassa. En aquest ambient hi viuen animals com el pica-soques, el pit-roig, la merla, l’eriçó o el teixó.

Un altre lloc que podeu visitar és la Ribera Salada. En un dels punts del seu recorregut trobareu el Pont del Clop, al costat del qual hi ha una zona de poca fondària, òptima per al bany. Just a la vora també s’hi troba el que es coneix com a canal serpent, un tram on el pas de l’aigua ha modelat, amb formes molt curioses, les pedres que envolten el riu. 

O també us proposem fer l’itinerari del Torrent Ribalta. Un recorregut pla de 3’8km que segueix el curs del torrent Ribalta i que compta amb diferents passarel·les i túnels que faciliten el trànsit per la zona. La proximitat del riu Negre durant tot el recorregut permet anar descobrint punts de gran interès ecològic, com els boscos de ribera o els singulars salzes. El recorregut és apte per tothom i durant tot l’any, fins i tot durant els dies més càlids. 

 

Viatjar amb gos i allotjar-se a Casa Albets

Si vols viatjar amb gos, Casa Albets és el lloc ideal per fer estada. L’hotel és petit i tranquil, compta amb 9 habitacions. Totes elles de caràcter rústic, àmplies i lluminoses. Aquí podreu descansar i el vostre gos també estarà relaxat i calmat. Les habitacions de l’hereu i pi gros compten amb balcó i la de l’ermita té una àmplia terrassa privada. 

Ens trobem al terme municipal de Lladurs, a 11km de Solsona. Una ubicació privilegiada per descobrir els encants naturals de la comarca, com la Vall d’Ora i la Vall de Lord. O descobrir el ric patrimoni històric i cultural de Solsona. També heu de saber que a Casa Albets acceptem gossos de totes les mides i races, podent-se allotjar més d’un per habitació. Això sí, és necessari portar els seus accessoris (llitets, abeuradors, menjadors, etc). 

Tenen l’entrada permesa al restaurant de l’hotel, però han de romandre lligats amb corretja curta per evitar que es puguin desplaçar fins a una altra taula. Com a alternativa, durant l’estona dels àpats, es poden quedar a la zona exterior habilitada per aquest ús. No es podran quedar sols a les habitacions. El preu per estada és d’11€/dia pel primer gos i de 8€/ pel segon. Consulta la normativa completa aquí

Reserva ara la teva estada a Casa Albets i gaudeix d’unes dies de relax increïbles amb la família al complet!

 

RESERVAR ESTADA

Casa Albets Gos
Back To Top
Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
¿Tienes alguna duda que podamos aclarar?